torsdag 3 september 2009

Glada killar !


Vet ni vad som hände i går? Jo en kille som bor i huset brevid kom och ringde på, han undrade om mina söner ville ha en snowboard!!!! Vad ska jag svara? Ha,ha killarna studsade runt som hoppbollar och var nära att fälla glädjetårar. För det första så är killen dom fick den av deras stora idol. Han kan komma ut och åka skateboard med dom i flera timmar. Erik som han heter är skateboardåkare på halvtid och reser runt i världen . Sen älskar han åka snowboard och vindsurfar. Man får nog säga att han är väldigt populär just nu. Tror tom det var bra medicin för stora sonen som legat sjuk sen i söndags. Yngsta sonen tittade på mig i morse och undrade när snön skulle komma, puh det blir en lång väntan. Sen blir det jobbigt för mamma och pappa när snön kommer. Just ja dom fick extra bindningar också så det skulle passa till båda killarna. Är en Nidecker brädad om någon ville veta hi,hi.

6 kommentarer:

Hanna sa...

Tänk att du lärt dig att fixa fotona själv nu. Du e så duktig,hihi. Snyggt ! Typ helt galna killar nu då? Snön,ja den får fsktiskt vänta liiiite. Kramis

Jenny sa...

Hej Nilla!

Vilken schysst grannkille:)

Nej usch, snö vill vi väl inte ha på lääänge;)

Ha en bra eftermiddag,

Kramis Jenny

Körsbärshöjden sa...

Har varit här igen och läst lite...känner igen det här med mannen och jakten... då våra barn är stora så har även jag drabats av
skogens lockelser....har du tid så kika in under " våra hundar "

annars ha en toppen vecka

Eva

mormorelsie... sa...

Vilken trevlig granne du har,kul att killarna blev så glada.
kram o ha det så gott
ninni

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallå i höstrusket!!
Så snällt o omtänksamt av honom!
Trevlig Helg!!
~~Höstkramar ♥ Mamma Millan~~

Fröken Fräken sa...

Undras om jag skulle börja längta efter snö också, om jag fick en snowboard? Hm, tveksamt! ;-) Men himla snällt av honom, nu kommer nog sönerna att hänga än mer efter honom!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort