onsdag 9 september 2009

Lovar stort håller smått!


Ja så blev jag borta från bloggen några dagar igen , det var inte meningen. Men jag har sjuk make hemma, jädrans va slitigt det är hi,hi. Har hellre alla barnen sjuka samtidigt. Han ropar om Ipren,vatten, frågar om han känns varm .Hostar och fräser, blä ! Alltså hur beter han sig när jag är på jobbet på dagarna, man skulle vilja vara en liten dammråtta och spionera på honom. När jag ringer hem från jobbet och frågar hur han mår låter han sååååå ynklig. Om någon undrar så har han inte fått "bacon sjukan" är bara dunderförkyld. Veckan har annars rullat på som den ska, igår var jag och grabbarna på simning. Fast jag orka inte bada så jag läste nya Hem & Antik medans killarna simmade med sin grupp. Fanns nog andra föräldrar som tänkte stackars barn, en sån ointresserad mamma som bara läser. Ja faktiskt, jag har suttit på den läktaren ett antal gånger i 2 års tid och ropat hur bra dom är osv så nu fick dom simma utan att mamma kommenterade och hejade på. Ha,ha ska jag vara ärlig så tyckte dom att jag kunde ha tidning med mig nästa gång också så jag var tyst. Shoppat har jag gjort också en superfin timer med magnet på cervera. Har även ett paket från Nordljus med fina saker som ska öppnas. Nej nu nyser maken igen så nu skriker han snart efter mer näsdukar . Ha en skön kväll !

8 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, visst är det enklare med barnen. Jösses, fast min karl vill ju inte va hemma när han e sjuk . Spännande med paket, det måste du visa. Vi får umgås nån dag när du är ledig. Kramis

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Men oj vad ynkliga de kan va männen, kommer du ihåg reklamen som gick för länge sedan om förkylda män och kvinnors förlossningar, hihi.
Vad spännande med paket!
Ha det gott! Ta hand om din sjukling ;)
kram vännen!
nina

Plupps krypin sa...

Gnälliga sjuka karlar har man ju stött på ! Jag säger bara en sak -Fy så tråkigt! Kramar mamsen

Sjabbig men chic sa...

Precis en sån där timer vill jag också ha. Problemet är att vi har ingen magnetisk yta att sätta den på. Men jag kanske kan sätta upp en liten magnet på väggen kom jag precis på.
Jaså du, maken är sjuk. Ett hett tips för att klara det är att ta Iprenen själv.

Kram Lisa

Huset vid ån sa...

Jag tänker genast på reklamen där han sitter vid köksbordet med handuk över huvudet o säger: Ni kvinnor snackar om att föda barn! Hi, Hi....Har han sett den? Ha en bra dag! Kram Therese

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Haha! Staaackars mannen!! Föreslå att ta tempen så blir han nog frisk snabbt! ;) Haha!!
(förlåt kunde inte låta bli..)

spännande med paket. Du visar väl?

Ha en trevlig helg!!

Kram Jeanette

Körsbärshöjden sa...

Visst är det underbart med sjuka män ! :)

Nu får du ju ha honom hemma i soffan :) gissar att du snart längtar till att han ska ta en tur i skogen :)

Ha en bra dag
Eva

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en fin o solig söndag! många Kramar Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort