tisdag 29 september 2009


Ja så var ännu en arbetsdag över, säljs mycket skor nu när kylan sakta börjar smyga sig på. Men det är bara roligt när det är mycket kunder. Jag brukar säga att jag har ett helt perfekt jobb för jag älskar prata plus att jag är tokig i skor att jag sen får betalt för det är bara en bonus hi,hi. Det där med att hösten och kylan börjar komma är ju inte bara positivt. För nu börjar den för##¤% jakt säsongen. I fredagskväll for maken ut i skogen, då var jag inte nådig. Ännu en fredagskväll när normala människor har mys. Men sönerna var snabba att säga att han gärna kunde vara i skogen för då skulle det bli mer gosaker till dom, rackarns barn. Sen i går då hade han så bråttom att han inte ens hade tid att äta middag med oss. Då var både barn och frun sura, så vi lekte tysta leken när han kom hem. Fast vi gjorde bus också, sönerna rullade ut en bit papper på toarullen och skrav vad dom tyckte om att pappa stack till skogen. Sen rullade dom ihop rullen och satt tillbaka den på hållaren. Så när maken ätit gjordes besök på hemlighuset och efter en stund hörde vi hur han skrattade gott åt vad de skrivit ha,ha det hade han inte räknat med. Så idag slutade han tidigare från jobbet och umgicks med sina söner och nu är dom på simning. Själv sitter jag och bara njuter av tystnaden och funderar över hur det är att bli gammal. Ja jag vet det låter knäppt men jag börjar få åldersnoja. Alltså det är 2 år kvar till jag fyller 40 men jag börjar bekymmra mig över både det ena och det andra. Ska man börja jaga "lammkött", hänga på krogen, lyfta brösten, botoxa läpparna? Ni fattar väl att jag har mycket att grubbla över hi,hi. Ha en skön kväll !

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Hahahahaha, åldersnoja jag tycker bara det blir bättre och bättre. Jag har bara 2 år kvar till 50. Barnen är stora, låna barnbarn ibland, göra som man vill. Att man sedan inte har den perfekta kroppen längre. Det är smällar man får ta. Det måste ju synas någonstans att man har levt.
Kram Mamma C

Hemma på Landet sa...

Nää, men inte är du gammal inte.:-) Kramis

Sjabbig men chic sa...

Japp, japp och japp. Lammkött, bröstlyft och botox. Men bara om man inte är nöjd med det kött man har, har tuttar som hänger till knäna och är ivägen när man går eller rynkor runt munnen som matresterna lägger sig i.
Hihi, trixigt det där med toapapperet.

Kram Lisa

Hanna, № 50 sa...

Hehe! Klart att du ska laga lammkött! ;) Lite på skoj iaf!

Kram Hanna

Hanna sa...

Ja och jag har funderat på att beställa din rullator nu om den ska hinna komma innan du fyller 38. Hihi Kramiiiissss

Huset vid ån sa...

Vi är som vinflaskorna....vi blir bara bättre med åren! Fniss....Du är inte ett dugg gammal! Kramis Therese

Ann-Catrin sa...

ja du... jag är oxå sÅ där.. fast jag PASSERAT DE 40.. mycket tankar som far runt

hA DET GOTT
KRAM
A-C

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej goa DU!
Tack för omtanken o fina hälsning!! Känns bättre nu tack o lov!

Skulle gärna göra fettsugning o bröstlyft...med 4 barn åldras man 10 år bums!!
Kram Millan ♥

Anna sa...

Åh, nu är vil coola och har lika skor!:)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort