onsdag 3 november 2010

Tipp tapp tipp tapp....se då krypa tomtar fram ur vråna...


Ja nu kan jag inte hålla mig längre nu får mina Rolf Berg tomtar komma fram. Maken bara skakar på huvet hi,hi. Men jag känner att en liten höstdepp är på gång och vad blir jag då väldigt glad av ? -Jo mina tomtar ! I år har det tillkommit en liten rackare som dragit upp en lax .Men jag har inte hunnit fota honom än. I måndags hade jag mitt lilla yrväder till hund med mig till jobbet. Oj,oj inte var det så enkelt som jag trodde. Men bara han fick springa runt och nosa ett tag så lugnade han sig och sov sen typ hela dagen. I går blev grundschemat klart ,nu ska det bara justeras över året veckor med helgdagar mm. Så jag känner mig grymt nöjd. I dag ska jag försöka sätta mig in i det nya lönesystemet och hur jag justerar och godkänner, har inte gått så bra hitills. Men skam den som ger sig ! Nu ska jag äta lite frukost sen blir det en promenad med Cito före jobbet. Ha en skön dag!

4 kommentarer:

Jejje sa...

kul med dina tomtar:)jag brukar också göra jul lite tidigare.Det är ju då man ska njuta.sen vill jag ta bort allt till nyår:))
Cito växer väl så det knakar:)
Lycka till med det nya shemat/jejje

Torparfrun sa...

Va bra att du tagit fram tomtarna :-) Då kan jag säga till alla som klagar på att jag är tidig i slutet av november att jag med säkerhet vet att jag inte är först!

Kram Torparfrun

Sjabbig men chic sa...

Wow, har du redan tagit fram tomtar det var inte dåligt. Då kan jag ösa på med lite mer röda detaljer i köket då;)

Kramis Lisa

vita drömmar och svarta tassar sa...

Thihi! då kan jag oxå börja lite smått..här ute i skogen är de så attans mörkt hela tiden..så jag är tom sugen på ljusstakarna men då protestera nog familjen...
va kul att de går bra med lille bebisen...

Ha en skön kväll!
kram wivi

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort