onsdag 26 augusti 2009

Datorer #¤%&"##!!!


Ja att jag säljer skor har väl inte undgått någon, men det ingår även lite data kunskap i mitt jobb också. Det är inte kul, just nu hatar jag datorerna! I går strulade det hela dagen inte ens dataföretaget kunde hjälpa mig. Men i dag har jag fått hjälp och nu ska allt fungera igen. Man vill ju inte ha datahaveri nu när högsäsongen startar. Blev ingen lång arbetsdag ,yngsta sonen har fått urinvägsinfektion och är febrig. Så nu ligger vi i varsin soffa och myser. Ute vräker regnet ner verkar inte finnas nån hejd på regnet. Ska passa på att plantera om blommor som jag inte gjort. Sen ska jag pyssla lite i köket. På fredag fyller min yngsta 10 år så det finns ju lite att göra. Han har beställt smörgåstårta till gästerna och blåbärsprinsess, bullar och chokladrutor ska bakas. Men i morron ska maken vara hemma med sonen så han ska få pyssla lite han också. Just ja, jag har blivit så kär i en golvljusstake i vitmålad gjutjärn. Två såna skulle bli så fina i mitt vardagsrum. Men jag tror maken har lite synpunkter på det, dom kostar 699:- styck hi,hi. Nej nu vill sonen ha datorn en stund.

10 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Ja, datorer skulle man vilja ha som skottavla ibland. Det skulle säkert hjälpa.;-) kram

Sjabbig men chic sa...

Oj, jag hoppas att lillkillen kryar på sig snabbt! Och datorer som krånglar vill man skicka ut genom fönstret. Eller allt som krånglar vill man skicka ut genom fönstret, inklusive Uffe om han skulle få för sig att börja konstra.
Ha en bra dag!
Kram Lisa

VITA NYANSER sa...

Ja, dessa datorer, oj, oj, oj. Jag har datorer i klassrummet och oj vad de krånglar, barn, datorer och en fröken...hi,hi....vi får ofta ringa efter hjälp!

Hoppas sonen kryar på sig snart!
Kram L-L

milly Garden sa...

Ja dessa datorer kan göra en vansinnig! låter spännade med skoförsjäljningen! vad heter din webshop?


Kram Marina

www.smillasplats.blogg.se sa...

Datorer lever sitt eget liv tror jag;) Fick inte igång internet i morse och så helt plötsligt så funkar det.....
Inge kul att vara sjuk men mysigt att få vara hemma och mysa lite =)

Huset vid ån sa...

Hoppas att din pojke mår bättre snart...Urinvägsinfektion är aldrig roligt! Lycka till med kalaset, baket och datorn! Kram Therese

Jenny sa...

Hej Nilla!
Visst är det irriterande när datorna krånglar..hoppas de fixat problemet nu!

Låter som sonen kommer få ett jättebra kalas, smörgåstårta..mmmmums!

Kramis Jenny

Idyll och Inspiration sa...

Hej! Vad roligt att du har hittat till min blogg och jag till din. Såga att du var en uppsalatjej, kul! Hoppas sonen kryar på sig till helgens kalas. Om du är intresserad av att ha ett nordljusparty hemma hos dig är det bara att höra av dig.

må så gott tessan

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hii...ja här krånglar det allt som oftast!! Tur man har en duktig dotter på data;)


Trevlig Helg ♥ Kram Millan

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en Trevlig helg! Kram Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort