tisdag 11 augusti 2009

Öregrund dag 2


Ja det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Om någon var avis på att jag hade det skönt och vackert väder kan ni slappna av. För idag började det åska straxt efter klockan 12!!!! Hur kul är det????? Inte alls,för jag är ruskigt åskrädd. Himla tur att mamma var här så jag slapp skaka som ett asplöv. Hon är inte ett dugg rädd, kändes väldigt skönt. Ett tag åskade det så det vibrerade i rutorna puh! Sista åsksmällen hörde vi straxt efter 18. Men vi hann sitta på bryggan ett par timmar på förmiddan i allafall. Min lillebror lyckades trassla till fiskelinan 2 ggr, oj oj va han blev arg. Nu i kväll har min dotter kommit också ,är så himla mysigt att hon vill vara med oss i stugan. Vi har grillat kyckling och lax till kvällsmat med en massa godsaker till. I morron ska det bli bättre väder så då gör vi en ny vända ner på bryggan.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Nilla!
Fy för åskoväder! Jag gillar inte heller när det åskar, är mest rädd för mullret, hihi! Det åskade här igår kväll men det drog snabbt förbi som tur var.

Mmm vad gott med grillad lax o kyckling:)

Hoppas ni får bättre väder imorgon,

Kram o godnatt,
Jenny

Mamma Millan sa...

Japp...bar regn o regn!!! Så trist!!!hopas på att vädergudarna är med er i orgon i stället!
kram Millemamsen♥

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort