söndag 16 augusti 2009

Hemma igen!


Ja då var det roliga slut, vardagen kommer som en chockvåg över en igen *fniss*. Packade bilen och städade ur stugan på förmiddan usch, vad det kändes vemodigt. Nu blir det bara helger där framöver. På vägen hem stannade vi vid Himlabutiken i Norrskedika, blev kär direkt innanför dörren. Typiskt mig sa maken, hm vet inte vad han menade. Hittade fina knytlängder men dom hade inte så många jag behövde. Jag får åka till deras lagerförsäljning i stället men en fin kudde blev det. Vi passade på att kika in på loppisen i pepparkaksfabriken, men var inget jag riktigt fastnade för. Kändes som det var väldiggt urplockat. Svängde in en snabbis hos svärföräldrarna i Rasbo också. Svärmor tittade på mig förvånat och sa - va brun du blivit ! Yes,yes, yes Jag är så brun att andra märker det! Go mig,go mig ! Ha,ha nu tänker ni är hon galen? Japp fullständigt !!! Nej, men jag har inte blivit så brun senaste somrarna, har sett ut som jag suttit i solen 1 dag i solen. Men nu jäklar har det pressats! Väl hemma började vi packa ur bilen, då kom grannen och sa att hon trodde vårt parasoll blåst sönder. Jag dunrade ut på altanen i 180, jorå ett jävla plockepinn hängde på parasollfoten!! Efter kommer maken och inser direkt att loppet är kört. Frun blir arg som ett bi och läxar upp maken efter noter, han skulle ju fälla ihop det innan han åkte ut till stugan i fredags #¤%&. Jag fortsätter gorma om att det andra parasollet minsann höll i 7 år och det här knappt 2månader. Efter maten lugnade jag ner mig och äldsta sonen tittar på mig och säger - mamma du blev snäll av maten. Stackars barn hi,hi. Sen åkte maken ut till skogen han lovade plocka svamp. Killarna har varit med sina kompisar och jag har läst en veckas Uppsala nya + inredningstidningar. Lagom till kvällsmaten kom maken hem med ett stort fång rosor och med svansen mellan benen. Stackars min älskade make han har det inte lätt alla dagar i veckan.

4 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Nej, nu måste jag hålla med, han har det inte lätt. Han fick ju tvätta hallmattorna och dom tvättade han tillsammans så dom stora och små prickarna blandades på båda, inte lätt! Kram och välkomna hem. mamsena

Jessica sa...

Låter som du haft en skön vecka!
Låt maken åka och köpa ett nytt parasoll! Å va gulligt att du fick blommor.

Ha det gott, här börjar vardagen imorgon.

kram
Jessica

Eikkala sa...

He he.. skönt höra flera ger små utskällningar... brukar skylla på hormonerna mina *skratt* Hälsningar Sari

www.smillasplats.blogg.se sa...

Jag hade garanterat också gått i taket om vårat nya parasoll blåst sönder.
Vi har stugan ute på söderön, Långalma, förresten.
Själv har jag inte tordas besöka Himlabutiken iår, risk att det blir tomt där ;)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort