söndag 9 augusti 2009

Jag finns kvar!

Ville bara meddela att jag inte försvunnit eller semesterstressar. Sitter bara och njuter av det underbara vädret på dagarna. I går gjorde jag en shoppingrunda, blev en ny bikini väldigt snygg för att vara i elefantstorlek hi,hi. Alltså har jag fel på spegeln hemma? Jag börjar tro det för min byst var betydligt större än jag hade koll på. Jag fick köpa E-kupa på överdelen, blä!!! Men min yngsta son tröstade mig när jag visade min nya bikini och sa att jag var jättefin fast jag såg ut som en TANT. Så där ja nu blev det ingen månadspeng för honom dom närmaste månaderna hi,hi. I dag ska jag jobba några timmar men sen bär det av till härliga öregrund en vecka. Jag kommer åter i kväll. Nilla

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

E-kupa? Wow! Här är det B och ibland till och med A som gäller. Det är inte så de tar upp onödig plats på tåget eller flyget direkt. Ibland undrar jag om jag har glömt dem hemma.
Du gör helt rätt som njuter av vädret det ska jag också gå ut och göra nu.

Kram Lisa

vitating sa...

Hi hi. ja ibland överrens stämmer inte spegelbilden med ens inrebild, jag som är såå smal hur kan jag se ut som en flodhäst i spegeln?! KOnstigt det där!

LÅter mysigt med resa och ledigt! Jaqg börjar jobba på onsdag, blä!

Kramar Maria

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort