måndag 10 augusti 2009

Öregrund dag 1


Japp då var man i stugan igen då helt underbart. Men igår kväll var det mindre roligt. Helt plötsligt gick det upp för mina söner att dom inte skulle träffa pappa på 6 dagar. Jädrar vilket liv det blev, oj oj. Stora och tuffa vill dom verka annars men inte då. Yngsta sonen grät floder och äldsta var inte sämre. Tjoho va jag kände mig poppis som mamma. Stackars barn som skulle tvingas vara med mamma vid havet. Ja en del barn har det inte lätt. Men till slut efter lite mutor och film så blev det lite bättre. Så blev det några telefonsamtal från pappa också. Men i dag ärdom på strålande humör och tycker att mamma är bäst igen hi,hi. Här är det redan 23 grader varmt och soligt. Så jag ska ta på mig min "tantiga" eller var det "töntiga " bikini. Så ska jag göra en fika korg och gå ner till bryggan med sönerna. Senare i dag kommer mamma och min lillebror så det lär bli hålligång. Min lillebror är lika gammal som min stora son. Måste erkänna att jag saknar maken redan , ja jag vet det låter fjantigt. Men va tusan han är ju min stora kärlek även om han har sina sprickor ha,ha. Nej nu ska jag ut i solen ,vill inte missa någon solchans!

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Vad mysigt det låter med fika korg vid bryggan! Hoppas ni har det riktigt mysigt du o barnen o inte saknar pappa/maken allt för mycket:)

Kramis Jenny

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Men söta barnen!! Man får se det positivt o tänka att vilken härligt sammansvetsad familj ni har!! Så tänker jag, för vi har det likadant hemma hos oss...

Måste säga att jag tyckte det kändes lite skönt när jag läste att du inte hade körkort o mannen hatade loppisar... Förlåt!!
Men min situation är exakt likadan o jag trodde jag var ensam om det i heela världen!!

Ha det lovely i Öregrund är lite avis då jag sitter i Storvreta o svettas...

Stor kram Jeanette

Hemma på Landet sa...

Det låter som om det blir en mysig dag.::-) Kram

Hannis sa...

Inte låter det fjantigt!
Det är ju kärlek=))

Är lite avis på att du ligger vid en brygga och njuter!

Mamma C sa...

Låter mysigt med fikakorg och solande på bryggan. Här har det varit skapligt idag på dagen. Men nu börjar det mulna på. Så nu kommer väl det beryktade regnet igen.
Kram mamma C

Huset vid ån sa...

Ha, Ha!! Jag känner igen mig både i "tönt el. tant bikini"...Och gubben kan jag också längta efter trots allt! Fniss! Härligt det låter med solsken, här har det varit regnväder! Må så gott! många Kramar Therese

Viola sa...

Känner igen situationen när mina killar var små...:) hoppas nu att ni får njuta utav sköna dagar vid havet, kram VIOLAN

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort