söndag 30 augusti 2009

Så var födelsedagsfirandet över!


Ja nu har yngsta sonen fyllt 10 år, hm va tiden går fort. Tyckte inte det var så längesen han hängde på armen som ett litet knyte medans jag jagade efter hans storebror hi,hi. Han hade i år bara önskat sig en enda sak - en hatt. Eftersom hans idol i flera år varit Michael Jackson blev det lite hysteriskt nu när han i somras gick bort. Så det blev ganska mycket focus på idolen. Vi har nästan fått slita av hatten vid sovdags. Men han fick ju andra roliga saker också. Veckan på jobbat har varit blääääää! Det började med dataproblem och fylldes på med 4 sjuka och avslutades med dataproblem. Den som trodde att det skulle vara lyxigt att vara butikschef kan få byta med mig en vecka. Bävar för hur det ska bli när influensan drar igång på riktigt, då får jag klona mig. Men det ordnar sig nog =) Äntligen har jag planterat om mina blommor som jag tjatat om i 2 inlägg ha,ha mycke snack och lite verksta. I veckan ska jag ta mig till Myrra och köpa några fina vispskålar som fanns där blir nog en tavla också som jag såg sist jag var där. Ja just ja sonen fick 2 supercoola tavlor av moster "lantligt inrett" i present. Är gamla bilar i färg som kommer bli så fina på väggen, bara jag får ändan ur vagnen och tapetserar om där inne nån gång. Tack för alla kommentarer jag får är så roligt att så många faktiskt besöker min blogg.

8 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Läste lite snabbt där och då blev det: mycket snack och lite vispskålar! Fasen vilket bra uttryck tänkte jag.

Kramis Lisa

Idyll och Inspiration sa...

Hej! Vad roligt att du har tittat in på min blogg. Hoppas att du får en bättre arbetsvecka denna som kommer.

ha det så bra tessan

LILLA BLÅ - @nette sa...

Men vilken mysig blogg du har här då. Nu ska jag smyga runt inne hos dig och läsa lite inlägg.

kramar @nette

Hanna sa...

Du vet att din syster är också kassa-kunnig ;).

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej tjolahopp!
Så mysigt ni haft!
Ha en fin vecka!
kramelikram ♥ mamma millan

Hemma på Landet sa...

Kram du goa.:-)

LillaFlisan sa...

Vilken härlig unge som önskar sig en HATT!

Må så gott!

Kram

Flisan

BeYou sa...

Hej!

Är här för första gången och har riktigt roligt när jag sitter och läser. Vad kul och underhållande du skriver! Jag kommer gärna tillbaka!

Extra kul med någon från Uppsala också. Jag gillar också Myrra och Gränby springer jag förstås på lite då och då :=)

Ha en trevlig helg!

//Pernilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Gamla vykort

Gamla vykort