tisdag 6 oktober 2009

Drömhus???????
HA,ha nog var det ett drömhus allt. Eller snarare mardrömshus, det ingick en fallfärdig lada som granne.Där äldsta sonen oroade sig för att det skulle kunna finnas spöken sen på andra sidan huset var det ett skrotupplag som säkert funnits närmare 30 år. Gamla lastbilar och traktorer som var överväxta med buskar. Sen fanns det en "liten" detalj, säljaren har bett om en friskrivningsklausul där han skriver sig fri mot alla dolda kommande fel. Hm då blir man lite fundersam och undrar varför säjer han huset mitt under renoveringen? Så vi skippar det husköpet. Men då ploppade upp ett annat hus i går nära barnens farmor och farfar .Så det är bara fortsätta medans vi har ångan uppe. Skam den som ger sig! Annars är allt här bra ,har fortfarande ont i kroppen men är mycket piggare. Jag och yngsta sonen hade verkligen superskönt i helgen . Maken och stora sonen hade också haft en härlig killhelg utan mammas tjat hi,hi. I dag är det här -3 grader så nu måste jag inhandla en jacka återkommer om det blir nån i dag. Nej nu får jag sätta fart så jag kommer i tid till jobbet.

3 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Hej.
Låter lurigt det där är nog bra att ni drog er ur. Hus verkar det ju vara gott om, ni hittar nog ert drömhus så småningom.
Kram mamsen

Jenny sa...

Hej!
Det där lät inte som något hus för er..fanns säkert spöken där oxå;)

Hoppas huset nära barnens farföräldrar är bättre!

Ha en skön eftermiddag!

Kram Jenny

Sjabbig men chic sa...

Ja, det där hade nog kunnat blivit som filmen Drömkåken annars eller kanske någon skräckfilm. Nej, på nästa objekt bara!

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort