torsdag 8 oktober 2009

Gomorron!


I dag lyser solen underbart genom mina skitiga fönster. Är ett elände att bo på nedre botten, tvättade fönstrena för en månad sen, hopplöst. Mina underbara pelargoner blommar för fullt fortfarande och en massa knoppar i dom är det också. Nåt mer som blommar här är kärleken. Va? tänker ni säkert hon var ju skitförbannad på maken i går. Jo, men det är just det som är kärlek att just kunna bli så arg och sen bli sams igen . Om 20 dagar är det 15 år sen vi träffades och visst har solen haft sina fläckar. Som den gången jag ville köpa säng men maken tyckte den var för dyr, 3 dagar senare kommer han hem med ett kikarsikte till älgstudsaren för ca 11 500 :-. Då var det solförmörkelse *fniss*. Eller den gången jag åkte till stockholm och köpte en liten handväska för 2500, då var det en stor fläck på solen hi,hi. Vi har fått 2 lintottar under åren ,maken har varit en bra pappa till min dotter. Men nog har det gnisslat bra där i perioder. Just nu är en sån period med min dotter, puh! Under våra år tillsammans har det också varit motgångar för 5 år sen höll vi på att mista vår stora son. Men vi tog oss igenom det, sen har vi kämpat med min dotter i ca 4 år . Ni som flöjt min blogg vet vad jag menar. Vårt förhållande har i bland varit som att segla på atlanten med trasigt segel, men vi har tagit oss i hamn varje gång. Så även fasr jag låter som en galen fru är det mest på ytan hi,hi. Ser fram mot kommande 15 år. Frågade maken hur han kände efter så många år. Då svarade han - Ja, du ser ju hur gråhårig jag börjar bli! Som jag sa även solen har sina fläckar Hi,hi.

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Härligt, önskar er en massa fina år tillsammans.
Kramar
AnnaMaria

Sjabbig men chic sa...

Jaså? Här kom det en liten avbön.;)
Det är väl klart att man blir arg ibland hur bra det än är. Det är en del av limmet. Och ni verkar ju ha bra lim. Superlim kanske?

Kram Lisa

Jenny sa...

Hej Nilla!
Grattis till de första 15 åren tillsammans:)

Visst är det både upp o ner i kärleken så är det för alla tror jag, även för mig min sambo.
Vi är inne på vårt 5:e år ihop och bråkar och är kära om vartannat;)

Känner igen det där manliga o kvinnliga tänket i ditt inlägg, hihi!

Kramis Jenny

Smilla sa...

Låter som ni har ett sunt förhållande. Livet är upp och ner =) Det är som du skrev att kunna känna kärlek när man varit arga på varann som är att älska någon ;)

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Haha vad "kul" att läsa om andra som har det ungefär som man själv! :)
Tror det är så för de flesta. Skönt också med män som kan se att vi är söta när det bolmar svart rök ur öronen, eller hur!!

En kompis sa en gång :
Jag älskar min man. Men det känns inte riktigt lika mycket alla dagar!
Bra sagt tycker jag! *fniss*

Jo chess ligger i Handelsknuten. Upp förbi ica solen, rakt fram några hundra meter o sen ett litet LITET centrum på höger sida.
Där finns även en loppis nu, kul :)

Jag är där på lördag till ca 13.30.
Skulle va kul o se vem du är! :)

Kram Jeanette

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort