lördag 31 oktober 2009

Utvilad !

Japp nu har jag sovit och varvat ner, insåg också att dom klarar sig jättebra utan mig på jobbet, jag är inte oumbärlig. I går hade vi fredagsmys massor med godis och chips och så tittade vi på film. Men innan det hade vi hunnit vara till Rusta och Plantagen. I morron är det visning på lägenheten så i dag ska det piffas och puffas. I hallen står en stor vas med liljor och vita rosor och i vardagsrummet en bukett vita rosor. Mäklaren hade sina önskemål om hur det skulle piffas till. Det har redan innan visning tydligen varit bra gensvar på annons som finns på hemnet och det är ju roligt. Maken och jag tänkte på hur det var när vi sålde 2 an vi hade för 12 år sen. Då var det minsann inte tal om styling eller så. Fast i dag tror jag folk är mer medvetna om inredning, färger mm. Så man har nog högre krav som köpare så är det ju också högre summor det handlar om. Senare i dag ska vi till "lantligt inrett" på kalas, min gudson har fyllt år och ska firas. På tal om Hanna, stackarn hon har nog skasår i öronen. Jag har tjatat om mitt hus,gardiner,färger,möblering mm. Oj Oj och då har jag ännu inte flyttat in! Just nu ligger jag i sängen, härligt med bärbar dator hi,hi. Barnen sover och maken är ute i skogen och jagar. Nu ska jag kika runt hos er andra. Tjingeling!

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej!!

Vilken grej du har vart med om vad gäller din dotter. Det känns så himla långt borta just nu när mina barn är så små men det kan ju hända precis vem som helst. Vem vet vilka vägar livet tar? Jag tycker du är stark som orkar gå genom det ändå och vara där för henne när det behövs. Hoppas att ni får sålt ert ställe och att det blir till ett riktigt bra pris också. Antar att det hade lättat betydligt i så fall :)

Ha en riktigt skön söndag och fortsätt mys!

Stor kram Jenny

Home No.1 sa...

Hej!

ja visst blir man insnöad på inredning för det är ju såå kul!

Kram Annica.

VITA NYANSER sa...

Vad spännande med försäljning. Jag är ju med i min systers husförsäljning och hoppas det går bra för er båda.

Japp, håller med, i svårigheter ser man vilka som finns för att stötta, det är riktiga vänner.

Stor kram till dig, förstår att du har haft det tufft med din dotter, skickar en varm tanke!
Stor kram L-L

Mamma C sa...

Visst är det skillnad mot förr när man skulle sälja sitt hus eller lägenhet. Ha en fin och bra ny vecka.
Kram mamma C

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort