onsdag 7 oktober 2009

Grinig fru!

Jodå, maken har det inte lätt men jag lovade inte heller att han skulle få det när vi gifte oss*fniss*. I två dagar har jag varit sur klampat i golvet ,smällt i dörrar, vägrat tvätta och vägrat i stort sett allt! (Yngsta sonen tyckte att jag var väldigt lika honom.) Varför? Jo hittade hus igen, maken säger ingenting och då menar jag ingenting. Jag blir skitarg slänger prospekt, kalkyler och allt som angick huset. Sen kommer stora sonen och säger - mamma, vi ska titta på hus på söndag nära farmor och farfar ! Alltså vad är hans problem??? Så i morse konfronterade jag maken och frågade hur han tänkte. Gissa om han blev chockad, han trodde det var solklart att vi skulle kolla på huset. Men ligga gumman är det därför du varit så sur, det behöver du inte vara. Åh han skulle bara veta vad jag behöver vara"##¤¤%%&&&&!!!!! Jag hytter med pekfingret och säger att jag är så arg att det kommer vara märken i asfalten efter min cykel hela vägen till jobbet. Blev han rädd? Nej svarade bara att jag är så söt när jag är arg!

7 kommentarer:

Snickaregården sa...

Hihi.. känner allt igen lite av detta. Undrar om de tror man är tankeläsare när de aldrig knystar ett ord.
Kram Maria

Vardagslyx sa...

Oj, vad jag känner igen det där :o

Det var ett rent under att vi fick ett hus till slut... Men nu är vi båda nöjda och glada :) Ska bli intressant att höra hur det går för er - lycka till!

Kram Pernilla

Fröken Fräken sa...

Ja se herrar! Man förstår aldrig hur de tänker! Herr Fräken har iaf blivit ganska van vid att tolka mina utbrott...

sara på hedepipan sa...

Hej tittade in här. Ja män, min förstår aldrig mig eller mina vinklar.
Du skriver på ett trevligt sätt.
kram sara

Vardagslyx sa...

Det låter mysigt! Fika och husköpsprat - mycket bättre än så kan det väl inte bli!

Ha en trevlig kväll!

Kram Pernilla

hjärtehem sa...

Tack för ditt besök på min blogg :0)
Jo, vi har det väl ungefär likadant här hemma, jag kan tjata, be, sura...och plötsligt när det passar honom så är allt hur solklart som helst.Efter tolv år tillsammans borde jag ha lärt mig, men icke!!!

kram åsa

Kämpegården sa...

Hihi. Jul på midsommar. Då är det nog tvångströja nästa ;).
Den där sista kommentaren brukar jag också få. "Du är så söt när du är arg".

Ha nu en bra dag.
Hejsvejs!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort