söndag 11 oktober 2009

Husvisning del 2


Ja då har vi varit på visningen, måste säga att jag fortfarande inte är lyrisk. Men det känns ändå okej .Ett litet plus är att yngsta sonen måttade ut fotbollsplan på gräsmattan *fniss*. Finns väldigt mycket att göra på huset, fast å andra sidan är det ju de jag vill GÖRA OM .Badrummet är en mindre katastrof, säljaren har försökt dölja nån form av fuktskada. Men maken han synade och bad mäklaren att komma och titta. Så det disskuterades både högt och tydligt, så två spekulanter gick hi,hi. Nu har vi iallafall anmält vårt intresse och vi har en fördel, säljaren vill bli av med huset snarast och vi kan flytta in snarast. Så vi får väl se hur det blir, ni lär bli uppdaterade *fniss*.

5 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Fast jag ville ju att du skulle vara LYRISK! Nåja, jag får väl nöja mig med att det var okej och att livet inte alltid är som jag vill. Som en saga.;)

Kramis Lisa
Men vet du?! ;om ordverifiering är hatar! Det var väl det värstaste!!!

Jenny sa...

Hej Nilla!

Låter som ni har ett bra läge att kanske få ner priset på huset;)

Ska bli spännande att höra hur det går!

Ha en jättebra kommande vecka,

Kramis Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Låter så spännande!! Ska bli spännande att se vad det blir av det!!

Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

Vardagslyx sa...

Andras husköp är nästan roigare än att vara mitt uppe i det själv... Hoppas det blir bra!

Kram Pernilla

Krydda Livet sa...

Hej! Jag har nog missat lite här, men kikar ni på hus? Kanske inte det lättaste att hitta det man vill ha, men jag önskar jag vore i din sits ändå :) Jag vill ha ett hus!!

Kram Josefin

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort