söndag 11 oktober 2009

Husvisning!


Ja, då var det dags att gå husesyn igen. Den här gången är make och söner mest laddade. Sönerna kommer studera in i minsta detalj. Själv är jag tyvärr lite anti ,fel färg på köksluckor, plastgolv, fult badrum mm. Men jag gillar huset och dess läge ,ligger precis där jag vill ha det. Men jag kanske ändrar mig när jag får gå in i huset. Kanske är dags att sluta vara så himla kräsen ;) Annars är allt som vanligt här. Ja förrutom att det är älgjaktsförberedelser. Maken har slipat sina knivar, undrar återigen varför? Dom blev ju inte använda förra älgjakten hi,hi. Det har plockats med jaktkläder, fixats med ryggsäck. Väderleksrapporter har luslästs mm. Sönerna och jag bara suckar vi börjar bli härdade. Fast jag måste erkänna att en älgstek skulle sitta fint eller grytbitar så jag kan göra en mastig höstgryta. I går hade vi finbesök, en liten blandrastik var här och förgyllde tillvaron för oss. Jag tror det är världens mest underbara hund. Så sööööööt, blev många promenader i går. Yngsta sonen och hon lekte kurragömma i skogen och sen jagade hon pinnar och lyckades även nosa upp ett Harspår och vips så satt haren där. Hon kommer nog blien utmärkt liten jakthund ;) Hon kröp ner hos mig i min stora fåtölj och mös medans jag läste IKEA katalogen. Sen låg maken och hon där och bara slappade. Nej nu ska jag köra upp mina husspekulanter ur sängarna och få i dom lite frukost.

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Men vad spännande att få gå lite husesyn. Hoppas att det faller dig på läppen och att du kommer tillbaka och är alldeles lyrisk. Det skulle väl vara något va?!

Kram Lisa

Hannis sa...

Spännande!
Ska hålla tummarna för att det ska bli nåt du vill ha=))

Hanna sa...

Ja jag vill höra allt när jag kommer till dej imorrn och dricker 7 liter kaffe och babblar om ditten och datten. Kramis

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort