lördag 17 oktober 2009


Ja då var det helg igen. Har jobbat 10-15 i dag, men det kändes helt okej. Var mycket kunder och bra försäljning. I morron ska jag stå på loppis och förhoppningsvis bli av med en massa saker. Annars är det mest flyttlådor som gäller här, puh va med grejer man har. Ändå är inte jag av spara typen. Fast en hel del inredningsprylar är det ju förstås hi,hi. Har kolla runt på nätet och hittat en underbar tapet med stora medaljonger till vardagsrummet. Tror den hette "pearl " den ska få bli fondvägg. Tänkte inreda det rummet i lantlig stil. Vårt sovrum kommer bli i New England stil, har ju en hel del såna prylar och jag tror det skulle bli väldigt fint. I köket blir det nog vita tapeter. Bänkskivorna ska kläs i gråvita mosaikplattor, kommer bli riktigt snyggt. Så det kommer vara mycket foton på allt sen när vi kommer in i huset. Just nu sitter mina söner och kollar på film i 3D ,rätt som det är skriker dom hi,hi. Ha en skön kväll ! På återseende.

6 kommentarer:

Smilla sa...

Så kul med husköp! Härligt att få planera och göra om =)

Sjabbig men chic sa...

New England stil gillar jag vädligt mycket.
Vad kul med loppisen. Hoppas att du får en kanondag!

Kram Lisa

Fröken Fräken sa...

Det låter som om du har fullt med härliga planer! Hoppas att du fick sålt mycket på loppisen. Jag skulle behöva bli bättre på att sälja saker på loppis och inte bara köpa.. ;-)

alegni sa...

så himla kul med ett nytt hus att få inreda (och flytta in i, förstås)! grattis till köpet!
kram
ingela

Huset vid ån sa...

Vad kul att få planera o göra fint i ert nya hus....Lycka till med allt! Kram Therese

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Härligt med nytt hus!!!Lycka till!

Go kväll! Kramis Millis ♥

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort