tisdag 13 juli 2010

Inte kan man klaga på semestervädret !


Vilken underbar sommar ! Kan inte minnas att det varit så här sen början på 90 talet. Då var min äldsta bara några år och tulltade runt i bara mässingen. Värmen kom runt pingst det året och höll i sig länge. Här blir inte mycket gjort mer än att man badar och solar. Maken tog bort ett jordgetingbo i går, usch tycker inte om de djuren. Jag blir fruktansvärt dålig om de sticker mig, så det är bäst att hålla sig undan. I dag ska maken fixa vår båtmotor som inte varit i vatten på flera år, sen ska den lilla Linder läggas i sjön så vi kan fiska lite. I kväll ska han ut i skogen och titta på vildsvin igen. Fattar inte hur han orkar, men nu är i allafall kylaggregatet på plats och igång i fall det skulle bli nåt. Nej nu ska jag gå och göra en rabarberpaj på mördegsbotten. Kom i håg att vistas lite i skuggan och dricka mycket vatten !

4 kommentarer:

gamla skolan sa...

Ja , vilka sommardagar ! Fast jag har jobbat hela helgen och det har varit ganska jobbigt i denna extrema hettan 35+ . Hoppas på god jakt lycka , det är gott med vildsvin ! Ha en fortsatt skön semester ! Kramar Susanne ♥

Hanna sa...

Ja visst är servisen fin för ynka 100 riksadaler!!! Det gamla paret i stort sett skänkte bort sina saker på sin loppis. De sålde ett matsalsbord med 6 stolar för 300 kr men det var det några som hann ta före oss. Idag har jag städdag här i stugan men man får ta det i omgångar.

Anonym sa...

Varmt? Nä inte här, luftkonditioneringen blåser på så det är nästan lite kyligt, måste ut och känna värmen ett tag. Men man blir ju inte svettig av att jobba i alla fall.
Kram och tack för senast. Elaka styvmor

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Underbart väder! Kommer också ihåg den rekordvarma sommaren -94, då jag var gravid och drack cola och åt igloo colaglass.

Rabarberpaj är väl för gott!

Ha det gott!
kram
nina

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort