måndag 12 juli 2010

Måndag igen !


Ja då var det makens första semestervecka, lyllosen har 4 veckor i rad. Själv är jag ledig den här veckan också sen blir det jobb en vecka. Lika bra jag får jobba lite så skoabstinensen inte blir allt för stor ;-) I går förberedde vi oss för åska och regn, vad hände ? ingenting. Inte en endaste droppe regn fick vi. Men nu har dom varnat igen att östra svealand ska få det i dag. Jag är inte så förtjust i åska så jag är glad om det inget blir. Maken och yngsta sonen åkte just in till Uppsala. Det skulle införskaffas lite av varje, de fick även i uppdrag att köpa hårfärg till mig. Det ska bli spännande att se hi,hi. Stora sonen äter kräm och mjölk och bara njuter av livet. Ha nu en skön dag alla bloggisar !

5 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Här var det värsta regnet igår. Inte klokt. Vi åkte i bilen och såg nästan ingenting.
Kramis

alegni sa...

vi har precis inlett vår andra semestervecka. arbetslägret ute vid det sålda skärgårdshuset är nästan slut. vi ska bara forsla hem lite ved och en del möbler därifrån så får vi säga goodbye till stället för gott.
ikväll åker vi ut till stugan igen. skönt med lite frisk havsluft i den sköna sommarvärmen :)
kram
ingela

Hanna sa...

Ja här hade vi också förberett oss på åskväder men tji fick vi, jag önskade faktiskt att det skulle bli även om jag skulle vara skiträdd här ute på landet.
Men vi ska ju tydligen få det idag istället fast jag ser bara viita moln.
Njut av sista veckan, kramis

Viola sa...

Här har det varit regn och åska på fm...så skönt, första regnet på en månad! Dom där bullarna ser verkligen aptitretande ut, kramen

Vardagslyx sa...

Nä, precis, var tog regnet vägen? Vi som vaktar grannens gräsmatta, nu får vi vattna igen;)
Men värmen är hääärlig, jag njuter!

kram Pernilla

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort