måndag 5 juli 2010

Semester !


Ja nu kan man inte klaga på semestervädret, fast det gör man ju ändå. Nu är det ju för varmt som en granne sa till mig. Men min son M han njuter av värmen för han slipper sin värk i lederna. I helgen har maken gått loss på trädgården, himlans va det finns mycke att göra. Men vi tänkte mest jobba på att lägga grunderna för att det sa bli fint till nästa år. Vi flyttade ju in i vintras och då var det svårt att få en bild hur det skulle se ut. Marken består av mest sten och blålera så det är lite tung jobbat. En damm ska göras innan hösten med en liten fontän i, kommer bli så fint. Sen ska vi fixa trappsteg upp i en liten slänt där det ska stå en bänk gjord av ekstock. Våra krusbärsbuskar är det massor med bär på, hänger som klasar. Äppelträdena däremot ser lite magra ut, verkar bli dåligt med frukt.Familjen igelkott bor fortfarande kvar hos oss häromkvällen låg en på altanen och sov. I morron ska jag ta barnen och cykla till sjön och bada ,en härlig picknickorg ska få följa med. Sköt om er i värmen och om ihåg att dricka mycket vatten !

3 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Hej!

Låter som många härliga planer med trädgården.
Visst är det väl härligt med värmen - bara att njuta!

Kram Pernilla

Viola sa...

Låter som du nu äntligen får njuta utav ledighet, en rejäl regnskur skulle behövas men behåller gärna värmen ...men man orkar inte aktivera sig speciellt mkt, ha det gott nu under semestern, kram

Sjöboden sa...

Vilka härliga trädgårdsplaner!
Ha en riktigt skön sommar..

kram kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort