måndag 26 juli 2010

Semester igen !


Ja det är ganska skönt att dela upp sin semester så här. Fast det vart en lång vecka innan, var strul med personal så jag fick jobba lite långt pass i lördags så i söndags kände jag mig helt utsliten. I dag har jag målat en pall till köket som sen ska dekoreras med en trevlig text. Sen har jag bakat snurror och rulltårtor. Bara älskar min KA så det blir mycke baka. Så har jag passat på att "hångla" med maken. Liksom lite nykär igen, vi är helt hopplösa ;-) . Om ca 10 dagar så föds valparna där vi tingat en. Ska bli så spännande ! Hoppas att alla är friska och krya. I morron får vi hundbesök något som killarna tjatat om hela dagen ,ska bli himla kul. Sen på onsdag morgon bär det av till Kolmården, blir 2 hotellnätter och 3dagar i parken, längtar . Här är väldigt tyst just nu ,killarna stack iväg och spela fotboll. Maken är åter i skogen och jagar, suck. Men jag ska nog ta och läsa min nyinköpta bok. Ha en trevlig kväll !

2 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Jasså, du har semester igen! Jag var faktiskt inne och handlade i din affär idag, tittade lite efter dig, men du var alltså inte där. Men vi fick bra hjälp av en söt tjej, J2 är mycket nöjd med sina nya PAXskor!

Kram Pernilla

alegni sa...

ni låter som oss - nykära fast vi varit ihop i över 20 år redan :)
njut av semestern!
kram
ingela

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort