tisdag 6 juli 2010

Komplimang eller ?


Ja i går när jag var till stan och skulle träffa min dotter fick jag huvudbry. Först kan jag säga att jag är inte direkt tystlåten av mig och är ganska alert att ge svar på tal. Jag har massor av humor ! Men i allafall så igår kommer en riktigt snygg kille i åldern 45-50 fram till mig. Jag tänkte direkt att han skulle fråga om nåt men inte då ! Nej ,han säger - Måste bara säga att du är så naturligt vacker för din ålder, var bara tvungen att säga det, sen går han. Kvar står jag lätt förbryllad och stum ! Mina första tankar är : Är det dolda kameran? Var han full? Ensam och övergiven eller led han av värmeslag ? Jag går i allafall lite småleende vidare och möter min dotter. När jag berättar för henne skrattar hon gott ! När jag sedan berättar för maken väljer han att vara tyst, vilken jädra fegis ! Ha,ha ja jag kommer i allafall inte att glömma det här, karln som sa komplimangen förgyllde min dag !

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig komplimang Nilla!
Förstår att du blev glad:)

Kraam Jenny

Fröken Fräken sa...

Gläd dig över komplimangen! Men jag vet hur det är, när man får höra något bra om sig själv är nästan det alltid så att man tror att det är något fel..! Knäppt är vad det är...

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort