torsdag 15 juli 2010

Torsdag !

Maken testkör båtmotorn i regnvattentunnan...........ja vad ska man säga ?
Ja himlans vad dagarna går fort ! Nu har jag bara några dagar kvar på min första del av semester. Men det är inge synd om mig, jobbar bara 1 vecka så har jag en veckas semester igen. I går var vi till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat så betalade vi vår kolmården vistelse. Ska bo på vildmarkshotellet 28/7- 30/7, ska bli så himla mysigt. Sen var vi och bestämde oss för tapeter till köket, vi var helt eniga för en gång skull. Blev en smalrandig med vit bakgrund och beige/grå ränder. Sen blev vi väldigt oense om hall och vardagsrum så vi la ner det hi,hi. Men väl hemma hade vi lugnat oss lite och enades om en bredrandig tapet i 2 beiga nyanser. Man kan säga att vi är lite fast på randigt! Annars händer inte så mycket här mer än att vi solar och badar mest hela tiden. Maken har lagt i vår lilla båt i sjön nu på morronen så kan han och grabbarna fiska lite. Nej nu ska jag äta lite frukost.

6 kommentarer:

Irene b sa...

thank you nilla! Have a nice day!
<3

Lilla Kullan ♥ sa...

Haha...Måste visa min gubbe.*fniss*
Kram Stina

Jenny sa...

Hej Nilla!

Den där bilden på båtmotorn i vattentunnan måste jag visa sambon, han håller på o pillar o skruvar med sin som är trasig:)
Vad uppfinningsrik din man är hihi!

Randiga tapeter är så snyggt,det vill jag oxå ha!

Ha en bra dag,

Kraam Jenny

Anonym sa...

Båtmotor, får mig att tänka på när de skulle vispa grädde. Stig Helmer. Kram Elaka styvmor

Vardagslyx sa...

Kolmården, det lät kul!

Och lycka till med tapetseringen!

Kram Pernilla

alegni sa...

så brukar min gubbe också göra, så jag är inte alls förvånad ;)
sola och bada låter som en alldeles prima semestersysselsättning, så fortsätt med det ni. ni kommer inte att ångra er :)
kram
ingela

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort