lördag 27 juni 2009


Hoppas att ni njuter av värmen lika mycke som jag. Är helt underbart att se hur blommorna växer så det knakar för var soldag. I dag ska jag vara med min dotter, hennes lägenhet är såååå fiiiin. Hon är så stolt! Fast i natt skicka hon ett sms - mamma det är så tyst, vet inte om jag kan somna. Hi ,hi så är det att bli stor. Men jag var lite tjatig också ,har du låst dörren? . Känns lika konstigt för mig att hon faktiskt ska klara det här nu, min lilla tjej. I dag blir det nog besök på IKEA för inköp av "nödvändiga" saker till henne. Sen ska jag göra ett eget race på stan också ska ha tag på skärbräda i porslin och Green gate muggar. Maken ska vara i tvättstugan för han spillde ut kaffe på min stora vita matta i går kväll. Han ligger just nu på stort minus!! Jag kommer åter med bilder från dagens äventyr.

10 kommentarer:

Hannis sa...

Jag kommer i håg känslan av att äntligen bo själv i egen lägenhet.
Skräckblandad förtjusning=))

Hoppas du fyndar det du vill ha!
Om du hittar en porslinsskärbräda kan du väl hojta till om vart!
Letar som 17!

Mamma C sa...

Ja, det blir tomt när dom flyttar ut de små (stora) liven. Vi har bara en kvar hemma nu. Hoppas du hittar allt du ska köpa och ha en bra helg.
Kram Mamma C

Sjabbig men chic sa...

Ja, men precis så var det att flytta till egen kupé. Dagarna och kvällarna så hade man ett dockskåpshem och bara njöt. Men så på natten då blev det så definitivt att man flyttat från mamma och pappa på något vis och då ville man vara lite liten igen. Och observera jag skriver man men det ska väl förmodligen stå jag.

Kram Lisa

Viola sa...

Hoppas dagen varit bra..ser fram emot bilder från din shopping, ha en fin kväll, VIOLA

Lantligt i stan sa...

Hoppas ni haft en bra dag på Ikea! Kanske vi hamnar där i morgon vi också, ska på tur norrut.
Kram Anki

Vita små hjärtan sa...

Ja de små blir stora!!! Ha de gott i värmen!
Kram Agnetha

Hemma hos lilla mig sa...

Ja, det blir tomt när de små (stora) flyger ur boet. Här flyttade yngsta sonen 22 år för drygt en månad sedan. Så nu är det bara lillflickan kvar hemma.
Jo, dessa gardiner har jag köpt i en affär nära Göteborg. Kollade allt prislapparna flera gånger:-) trodde att jag såg fel först.
Ha, en fin Söndag.
Kram

Krydda Livet sa...

Hoppas du mår bra i sommarvärmen. Det är ju helt otroligt vilket väder det är. Jag bara njuter trots att jag jobbar så mycket. I morgon är jag dock ledig och då ska jag bara vara :)

Ha det så fint! Många kramar från Josefin

Inspiration i vitt sa...

Mmm det är är inte helt lätt när barnen flyttar hemifrån, sknaden är stoor.
Förstår att din man ligger på minussidan hihi,
Kram på dig/ngela.

Annas hjärtan sa...

Tack och bock, jag hoppas att det blir bra när det blir klart :-)

Ha en bra dag i solen, Anna

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort