fredag 12 juni 2009

Jag vet, borde hoppa i säng och sova!

Men jag blev fast vid datorn är skittråkig tycker maken för han vill ha lite fredagsmys hi,hi.
Säger bara LURAD !
Är inte på humör är lite bekymrad över hur i hela fridens namn jag ska få ordning på altanen när det bara regnar. Har ju en så där utan tak, hm inte kul. Så borde jag bli färdig med mina gammla stolar som ska stå där. Vilka bekymmer jag har, stackars kvinna tänker ni ha,ha.
Nej skämt åsido jag har haft en allvarlig stunds diskussion med min dotter. Men hon verkar inte riktigt mottaglig för mina råd och förklaringar. För en månad sen tecknade hon ett mobilabonnemang, ja hon är ju 18 då får man tydligen göra sånt även om man inte har någon inkomst. Så nu har första räkningen kommit ca 700 kr, hej och hå. Studiebidraget är på 1100 tror jag och redan slut. Hm, vad gör man då?
Det här kommer bli en följetong känner jag. Som ni redan vet har vi haft lite oroligt med tjejen och har bott på behandlingshem i 2 år, men nu ska hon få flytta till egen lägenhet men med vissa restriktioner. En så kallad utsluss, men det känns ju lite oroligt när hon redan innan flytt har noll koll på pengar och lite annat. Men jag kanske oroar mig i onödan, hönsmamma tror jag. Får väl ta och backa lite och inte vara så tjatig hi,hi.
Nej nu suckar mannen i soffan, så jag ska försöka vara lite trevlig kanske han kan få en puss i pannan ha,ha. sov så gott kära vänner.

4 kommentarer:

Sandras hem sa...

Hej!

Tack så mycket för din kommentar! :)
Alltid kul med nya bloggvänner :)

Jätte fin sida du hade!

Ha en jätte bra kväll!
Kram Sandra

Mamma C sa...

Jag ska hoppa isäng och sova nu. Ha en bra helg och hoppas det löser sig till det bästa med dottern.
Kram Mamma C

marita blücher sa...

Hej Nilla,

Tack för Din trevliga rad på Maritas blogg.

Önskar Dig en skön och bekymmerlös helg!!

de bästa sommarhälsningarna/Hans

Lilla huset på prärien sa...

Ja det inte inte helt lätt det där! Man vill ju barnen så väl, så väl. Men ibland måste de bara få gå på sina egna nitar. Det kan ju inte vara så roligt för henne att få vara en hel månad utan pengar. Då kanske hon tänker sig för nästa gång... eller inte :)

Lycka till!

Kram Jenny

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort