tisdag 30 juni 2009

Vet ni vad det här är? Jo det ska ni få höra. Det är märken efter ett vildsvins betar på ett träd I MIN SKOG !!!!! Jag blir galen på min man och hans eviga tjat om vildsvin ,blä! Några bilder från min dotters lägenhet har det heller inte blivit. Hm ,då undrar ni säkert varför. Jo jag har som vanligt lyckats komma åt on knappen när den legat i handväskan. Så då blir det slut batteri. Men hennes lägenhet är jättefin och vettigt planerad. Går i ljusa färger och är stor för att vara en etta. I går tyckte maken och barnen att dom var skitroliga, jodå. Jag kommer hem sätter mig vid ett dukat bord med lasagne och sallad ,mums. Som vanligt häller jag upp ett glas mjölk först medans jag babblar om mitt jobb. Oops ! Jag blir knäpptyst, mjölken är BLÅ! Gissa om dom skrattade dom låg nästan dubbelvikta runt köksbordet. Jag måste ha sett riktigt dum ut,hi hi. Dom lyckades i allafall få tyst på mig.

7 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilket spratt du gjorde för dig. Visst är det varmt, men jag gillar det. Denna tid är så himla kort hos oss. Snart är det höst igen.
Kram mamma C

Hanna sa...

Men va roliga dom va då? Bara att ge igen. Saknar dig, kramis

Viola sa...

Roligt runt erat middagsbord förstår jag....-) härligt med fniss...vildsvin har vi väldigt gott om här och nära vår tomt...ligger vid en skog men med månag hus runt omkring...men denna sugga icke rädd utan går runt med sin kultingar i trädgårdarna och kalasar på kompost...icke roligt alltså..hoppas dagen rä bra, kram

Kallholmen sa...

Vidsvin är vekligen inte vanliga här uppe.
Men humor har vi och det har du och din familj oxå tänk va tråkigt livet vore annars!
Kram Malin

Jenny sa...

Hej!
Hade velat se din min när du upptäckte den blåa mjölken, hihi!

Ska bli spännande att se bilder från din dotters lägenhet:)

Ha en skön eftermiddag,

Kram Jenny

Hannis sa...

Hehe!Blå mjölk!Hur fixade dom det??
Kul var det=))

Lilla huset på prärien sa...

*fniss* Vilket kul litet skämt från din kära familj - blå mjölk! He, he. Ja Vildsvin... det är GOTT i alla fall :) Vi har precis lavat in ett helt i frysen (styckat såklart). Säg till mannen att han går ut och skjuter ett ;)

Kram Jenny

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort