tisdag 9 juni 2009

Vilken underbar dag !

Eftersom jag har en förmåga att se saker från den ljusa sidan får man väl säga att i dag var en kanondag! Började med att jag typ fick dra ur äldsta sonen upp ur sängen, men då fick jag ju lite styrketräning på köpet. Till slut fick dom i sig frukost och kom i väg till skolan. Då skulle jag själv passa på att göra mig i ordning och cykla till jobbet. När jag kom till att fixa frisyren var hårsprejet slut. Yngsta sonen har börjat med att fixa frisyren på mornarna. Men ja då fick jag låta vinden fixa mitt hår på väg till jobbet, vild och vacker. Sen var det då dax för kassaredovisning, tjoho är så himla kul när det jäklas. En hel redovisning hade försvunnit i datorn på ca 5000:-. Så det blev till att sitta i telefonen i en halvtimme och få support, lärde mig att man kan "skugga" systemet. Så då var det ju till nytta att jag fick sitta i telefonen. Sen har det flytit på som vanligt tills jag kom hem. Passade på att sluta lite tidigare i dag, fördelen med att vara chef hi,hi. Blir pyttipanna och rödbetor och diverse tillbehör till middag som maken lagar. Yngsta sonen vägrar äta, för han hatar kött, korv .Hm sist vi åt det passade det bra ,men då har jag lärt mig att barns smak kan ändra sig fort. Får försöka komma ihåg det. Efter maten byter maken om till jakt kläder hm , vad ska du göra då ? säger jag. Han svarar -ska bara ut och plantera majs så vildsvinen har nåt att äta sen. Hoppsan då har jag lärt mig att vildsvin tycker om grönsaker, Nej nu är jag trött på att vara positiv! Jag hatar tjuriga barn på morronen, dator problem och att gubben ränner i skogen för jämnan, puh nu känns det bättre! Ha ha jag är nog lite tokig men det underlättar ofta ,tjingeling goa bloggläsare!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Nilla!
Vilket underbart inlägg!
Du har ett mysigt sätt att skriva på tycker jag:)

Ha det gött,
Kram Jenny

Mitt hem är min borg sa...

Hej hej!!
Ja ibland får man vara less.. Men helt klart ska man se saker från den bästa sidan.. =)
Jag sitter alltid och ler när jag läser hos dig.. =)

Kram på dig!!

Hannis sa...

Haha!
Tokigheterna förgyller ju vardagen!
Vänta här nu...
Matar man vildsvinen först och sen jagar dom???
Och karlar tycker att kvinnor har galna intressen*skrattar*

Hanna sa...

Nämen syster, du får inte va så kinkig. Här börjar alltid dagarna med att man måste tjata för att få i dem frukost och klä på sig. Få dem ur sängen är lätt för de går upp 1,5 timme före mig.Kramis

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort