lördag 3 oktober 2009


Ja så tyst det blev utan maken och äldsta sonen. Dom är i öregrund och pysslar i stugan eller snarare latar sig skulle jag tro. Jag och yngsta sonen latar oss också, känner mig fortfarande hängig. Knaprar ipren och sniffar nässpray, dricker varm choklad och stoppar i mig godis. Vi var i väg en sväng till apoteket på förmiddan passade på att köpa några inredningstidningar då. Oj vad med ideer man får av dom. Här är ruskigt tråkigt väder så man blir inte piggare av det heller. Sonen var ut och åkte lite skateboard men kom snart in ,det blåste kallt. I morron och på måndag är det visning av huset, den är det bara buda. Ha,ha jag har ju typ redan flyttat in i det i mina drömmar. Maken gormar på mig och säger att jag inte ska göra så. För jag kommer bli så himla besviken om vi inte får det. Jag förstår inte vad han pratar om, skulle jag? Vaddå? Jag har ju bara valt golv,tapeter och vitvaror hi,hi. Nej nu ska jag äta mera godis =)

14 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så du har åkt på influensan, gott att du är lite bättre. Här blir ingen älgjakt iår för maken, han är borta på jobb. Första gången han missar den på år och dag! Men det finns mycket gott på Konsum.. Ha nu en bra lördag
Kramar
AnnaMaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så skönt att f va lite själva o få lite egen kvalitetstid!!
Ha en gosig helg!♥

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Hejsvejs!

Hoppas att huset blir erat!
Sådär blir man ju...;)
Ha det gott!

Jenny sa...

Hej!
Vad spännande med budgivning på ett hus! Är inte det ett typiskt kvinnligt drag att vi börjar inreda o planera hur vi vill göra om det redan innan vi flyttat in/fått det?? Hihi!

Hoppas du kryar på dig och har en skön lördagkväll!

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Inte kan man låta bli att planera i förväg ju! Dagdrömma är väl helt ofarligt?! Trist att vara sjuk, man har ju aldrig så många idéer som när man inte orkar genomföra dem...

Hanna sa...

Alla vi inredningsgalna kvinnor har det inbyggt att man måste planera huset i förväg. Jag skulle vilja kalla oss praktiska. Då behöver man inte fundera så mycket sen utan bara dirigera vart allt ska stå. Hihi, sluta smaska godis nu. Kramis lillasyster

lottens vita och gröna sa...

huvva för alla flunsur nu, krya på er och ha en så härlig helg ni bara kan!!!
varmkram lotten

Kristall & Pynt sa...

Tack för din kommentar hos mig.
Vad roligt att kolla på hus, hoppas nu att huset blir erat.
Kram Sofia

Nilla Q sa...

Tråkigt att vara sjuk, men det låter som ni har det ganska mysigt ändå!

Vad är det för hus ni tittat på? Är INTE på husjakt, men blir lite nyfiken eftersom jag också bor i Uppsala! Lycka till!

Kram Pernilla

Lantligt i stan sa...

Det är visst fler än jag som är krassig! Inget vidare att vara sjuk, men inte på värsta viset ändå för min del. Spännande med huset, lycka till med en eventuell budgivning och krya på dig!
Kram Anki

Butik Östergården sa...

Hallå där!
Vad kul att du tittade in hos mig!

Vad härligt när jag läser att du inte har det trendigaste inredningen i ditt hem men att det är inrett med kärlek och värme. Det är ju precis så det skall inredas. De är de hemmen som säger en något och värmen brukar kännas lång väg.
Önskar dig en härlig ny vecka!

Kram Helen

Tessan sa...

Hej! Känner igen det där med att gå händelserna i förväg,hmmm. Håller tummen för dig att ni får huset. krya på dig!

kram tessan

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Krya på dig men bättre anledning att få gotta i sig en massa godis:P

Skrattade om att dina tankar är redan i inredningen, håller tummarna hårt att den ska bli din!

Kramar Elin

Huset vid ån sa...

Det är tur att det finns inredningstidningar o godis när man är lite vissen! hoppas att du mår bättre! Kramis Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.



Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort