lördag 23 januari 2010

Den stora dagen !


I dag fyller min förstfödda 19 år, helt snurrigt. Va hände? Jag var själv 19 när jag fick henne, var en ganska osäker ängslig tjej som fått stå ut med mycke, ensam var jag också. Var ensam mamma i 4 1/2 tills jag träffade min nuvarande man. Kanske inte var den mest mogna mamman men jag gjorde mitt bästa. Nu hoppas jag hon får en fin dag och att hon blir glad över presenterna ! Annars i dag händer det inte så mycket, ska rasta snabeldraken och mata tvättmaskinen. Försöka lura ut maken på en runda i byn, men det lär inte funka har jag mina aningar om. Eller ska jag släpa med honom till färgaffären? Det vore nåt! Ha nu en skön lördag !

6 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Ja, Gud vad hände?! Det är ju så man känner, men stort grattis till henne!

Kram Lisa

alegni sa...

ja, vad hände - det undrar jag med?! tänk att våra barn är så lika i ålder. själv var jag 28 när jag blev mamma första gången, men nog var jag lite osäker i början jag med. jag hade tur som hade/har en gubbe som inte var nybörjare ;) varma gratulationer till jubilaren!
kram
ingela

Torparfrun sa...

Ja tiden går onekligen fort :-)
Jag tänker att man inte kan göra annat som förälder än sitt bästa utifrån de förutsättningar som råder. Sen får man hoppas att man inte förstör ungarna alldeles *s*
Det häftiga är att du kan se "facit" på din 19 åriga dotter!
Häftigt tycker jag!

Kram Torparfrun

viktoriaK sa...

Ja jag känner verkligen igen mig i det du skriver! Mina stora tjejer blir 20 och 21 i sommar, jag var 21 när jag fick första och inte så mogen som när jag var 36 och fick mina tvillingar.
Men jag ser ju nu att det går bra för stortjejerna, så jag har väl inte gjort alldeles fel!

Ha en skön helg!
Kram

Livet på Marbogården sa...

Tiden bara rinner iväg, tyckte inte det var längesedan jag fick min första son. Nu är han 11år redan... Härlig Söndag!

LillaFlisan sa...

Stort grattis till dottern!

Tänk att man klarar av nästan det mesta som mamma!

Förstår dock att du haft det tufft som ensamstående tonårsmamma men samtidigt har ju dottern fått en mor som haft en massa ork och egen erfarenhet av undomslivet inte allt för långt bort!

Grattis till dig också!

Kram

Flisan

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort