lördag 16 januari 2010

Nu är julen ute ur huset!Maken skratta åt mig igår kväll, varför? Jo , jag sa att alla tomtar och pynt gjorde mig illamående . Ja ni fattar ju hur dumt det måste ha låtit i hans öron ;) Eftersom jag typ i sommar kommer att fundera ut hur det ska se ut till nästa jul. Men nu är allt borttaget i allafall och oj så skönt det kändes, känner mig nästan helt frisk nu hi,hi. I dag står det inte mycket på agendan, maken är som vanligt och jagar är bara 2 veckor kvar på älgjakten nu. Så jag hoppas att han tar itu med sovrummet sen. Det ska bli mörkare beiget med en ljusrosa fondvägg. Han är ju inte så glad över det rosa men då sa jag bara att är jag lycklig blir han lycklig, hi hi kvinnlig list. Så han har att göra sen. Plus att han fortfarande inte har börjat med tvättstugan #¤%& ! Ha nu en skön lördag så hörs vi i morron igen .

12 kommentarer:

Hagagården sa...

Ja visst är det skönt när man får städa bort julen,blir liksom ljust och rent.
Kram o ha en go dag.
ninni

Jennys vita drömmar sa...

Fint fint:) Ha en skön helg, vi ses snart förmodar jag:)

Emilia sa...

Ja visst är det skönt när man tar bort alla julsakerna... ungefär lika skönt det är som att ta fram dom ;)

Hehe, egentligen har jag ingen anledning att titta så mycket på hemnet. Jag o min sambo köpte vår trea i somras o trivs hur bra som helst här... men ibland är det roligt att drömma sig bort lite!!
Kram

Jenny sa...

Hej Nilla!
Lika kul det är att plocka fram allt julpynt i december, lika skönt är det att plocka bort det i januari:)

Hihi, inte så dumt med kvinnlig list;)

Ha en trevlig lördagkväll,

Kram Jenny

Susanne sa...

Hej från en främling i "samma båt"! Det där med jakt kunde vi prata mycket om. Och länge. Har själv bott med en jägare sedan 1978! Det som släpas hem är ju nyttigare än falukorv och halvt ihjälplågat griskött. Tycker om att laga och äta god mat. Själv dödar jag ingenting större än mygg. Rävjakt gillar jag INTE. "Ni fick den väl inte väl?" är min stående fråga. Håller alltid på räven! Vargjakten vågar man knappt andas om idag. Mycket eldfängt.
Har ni jakthundar? Kolla in våra på www.tottelina.nu Det är mest de små skogstrollen (fransk-lantstil-när-den-är-som-bäst!)som används till jakt. De stora gula ("ullhundarna") spårar.
Ha det gott trots allt!

Hanna sa...

Fint du har det.
Ha en fortsatt bra helg
Kram
Hanna

Gårdsromantik sa...

Svimma inte - men vi har Julgranen kvar!

Kandelabrarna också - men det är planerat.

Kram Maud

viktoriaK sa...

Ja det är skönt när julen är bortstädad...snyggt med rosa fondvägg!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Livet på Marbogården sa...

Haha det där med att är du lycklig så är gubben lycklig! Det stämmer så bra min man brukar säga när jag råd frågar eller så. Säger han för det mesta bara du är nöjd är jag nöjd:)

Tyckte också det var skönt när julen lämnade huset för denna gången.

Fröken Fräken sa...

Herr Fräken förstår inte heller när jag säger att julen (eller vad det nu kan vara rågan om i inredningsväg) måste bort för att jag bara inte står ut längre.. men han har lärt sig att det är lugnast att hålla med mig! :-D

Huset vid ån sa...

Visst känns det skönt nu när det blir lite ljusare o vårigare inne! Ha en fortsatt skön söndag! Kramis Therese

Sjabbig men chic sa...

Ja, tänk vad less man blir efter jul. Det är en evig tur att det är ett år emellan. Ser mysigt ut nu.

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort