lördag 9 januari 2010

Gomorron!


Ja här var vi uppe med tuppen i dag, alla barn var väldigt alerta. Pojkarna har haft nattgäst, kusinen har sovit kvar. Ute är det -23 grader så det gäller att hitta på sysselsättning inne till dom. Kusinen har nämligen en förmåga att inte äga till att han fryser och det vill jag inte vara med om. Just nu har dom typ rallytävling i hallen, låter som jag har en hel elefantparad inne hi,hi. Själv ska jag jaga fart på maken så han skruvar upp gardinstängerna i sönernas rum. På tal om att jaga, maken har sagt så många gånger att är det runt -15 ute så går han inte ut i skogen. Men va tror ni han gjorde i går? Jo det var ju bara -13,3 när han kom hem så han drog på sig jakt munderingen och traskade ut i skogen. Kaxig till tusen om att han var tålig och minsann skulle fälla en älg. Skrattretande ! Hem kommer en frusen make utan nån älg. Temperaturen hade sjunkit till -19 när han kom hem . Så han fick värma sig och dricka lite kaffe, men jag älskar honom fast han är så envis. I går hade jag besök av min bästa kompis och hennes dotter, har verkligen saknat henne. Vi babblade hela tiden om allt och lite till.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Nilla!
Tokig make du har som ger sig ut i skogen o jagar i den här kylan, hihi! ;)

Ha en mysig lördagseftermiddag och kväll!

Kraam Jenny

Gammalt o nytt sa...

iii vad kallt att jaga nu..vi har minus 20..fy
Ha en otroligt skön lördag.

Kram Irene

Hemma hos lilla mig sa...

Brrr, låter kallt att vara ute i skogen nu.
Nu vill jag ha lite mildare väder.
Kram

Vita drömmar och choklad sa...

Hej! -25 här så vi håller oss oxå inne..
Blir tråkigt för barnen men på måndag börjar skola och fritids/dagis igen. De längtar faktiskt.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Milla

Grinden på glänt sa...

Hej! Han är en finnhäst, alltså en ras från Finland. Det finns två linjer inom den rasen, arbets och trav. Min häst härstammar från travsläktet. De är kallblod.

Huset vid ån sa...

Jag känner igen det där med kylan o skogen...Jag har också en hemma! Fniss! Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Kramis Therese

Loppis Lycka sa...

Hej! brr så kallt! Vi har haft max -15 så det har gått bra att vista sig ute lite granna. Idag är det endast 5 minus. Rena rama sommarvädret! ;)
Ha en fortsatt skön helg
Kram Josefine

Viola sa...

Hallå där, hoppas ni oxå fått lindring i kylan..så idag kan man ge sig ut på en långpromenad utan att frysa om nästippen, ha en fin söndag, kram..då blir det jakt idag då....:)

Sjabbig men chic sa...

Ja, där ser man. Uffe är och åker längdskidor trots att termometern visar minus 23 grader. Varmare uppe i spåren säger han...

Kramis Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort