torsdag 21 januari 2010

Så tråkigt ???!!!!


Hm, konstaterade i går att nästan alla mina vänner bor kvar i stan. Dom följde inte med i flytten. Får väl börja i skolan som grabbarna och försöka hitta fler vänner. Eller ska jag ta på mig en reflexväst med texten "nyinflyttad" på och gå ett varv på byn?? Ha,ha skulle se nåt ut!! Men gympan på måndagar då som en vän leder, kan det vara en väg till fler vänner ? Nej, blir bara svettig och trött. Det här får jag verkligen klura på =)

7 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Hej!

Finns något (snart) hos mig till dig!
Kram Pernilla

Alviken sa...

Hej! Det skulle va nåt, med en sån reflexväst! Har inte så många bekanta vare sig här eller i stan...men så är det, tråkigt nog. Vi har iaf jättetrevliga grannar! Kul att du tittade in till mig =)
Kram Maria

promenader på landet sa...

Reflexvästknepet kanske inte är så dumt? Det ordnar sig säkert, men det kan nog ta lite tid. I bland träffar man ju nya människor via sina barn. Kram Maria

Hannis sa...

Ta på dig reflexvästen och gå på gympan vet jag=))
Tror du skulle göra succé!

Du kommer säker träffa nya människor med tiden om inte annat genom barnen.

Helg igen, en bra sån önskar jag dig!

Körsbärshöjden sa...

Det tar ett tag innan man hittar nya vänner, gå med i någon förening eller gå någon kurs...
Ang vilda djur..här hos oss har vi ALLT varg, lo, vildsvin inte alltid så himla roligt, då jag har en del hundar som jag rastar i skog och mark...

Ha en fin helg
Eva

Anonym sa...

Hej! Men jag finns kvar fast jag bor i stan :). Säg bara till när jag ska komma, så kommer jag.
Kram Åsa

alegni sa...

du borde kanske skaffa hund, jag tycker folk med hund brukar säga att det bästa sättet att hitta vänner är att rasta sina fyrbenta vänner.

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort