söndag 3 januari 2010

Min kamera förstår mig ännu inte!Nej, precis så är det! Jag har talat lugnt och varit sansad vid fotografering men den vill inte riktigt fungera som jag vill. Så i stället bjuder jag på bilder lånade från http://www.ellos.se/ istället. Är sånt jag tänkt införskaffa till köket lite lantlig känsla. Det ska bli nya stolsöverdrag, hissgardiner och bordstabletter i vitt och blått. Tror det kommer kännas fräscht och fint. I dag har vi varit väldigt effektiva här tidigt i väg till IKEA sen hem .Fixat med det sista i sönernas rum ,saknas bara gardiner. Så har jag bakat och städat . Maken hann även med en vända ut i skogen i kylan, han är en sån tokstolle.

6 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Lycka till med kameran - det blir nog bra till slut!

Kram Pernilla

alegni sa...

vad trist att ni inte är överens du och kameran. kanske du borde dunka den i bordet ett par gånger så den börjar lyda dig ;)
snygg gardin det där - jag kollade måtten, men de funkar tyvärr inte hos oss.
kram
ingela

Hanna sa...

Hm, varför bråkar kameran med dej nu då. Den som har funkat så bra.
Du måste kolla i nya Jotex-katalogen också, de har en fin serie som heter Home. Det finns burkar,krukor och massa fint. Kramis

Sjabbig men chic sa...

Tror också att det kommer kännas fräscht och bli helt underbart fint!

Kram Lisa

Lilla kullan sa...

Det kommer att bli fint med vitt och blått.:-) Kram Stina

Mamma C sa...

Du kommer nog snart överens med din nya kamera. Kan ta lite tid med sådana manicker. Snygga gardiner du hittat. Ska nog kolla in på Ellos.
Kram Mamma C

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort