tisdag 19 januari 2010

Skotokig ? Jag ?!


Ha,ha inte nog med att jag ser skor hela dagarna på jobbet ,nejdå dom ska synas hemma också. Så gissa om lyckan blev stor när jag hittade ett tyg med skor på !!!! Tyget "SVÄRMOR" kommer från http://www.mairo.se/ och är designat av Lisa Bengtson . Men jag hittar det bara i svart skulle vilja ha i rött som de visar i annonsen i Drömhem och Trädgård nr 1( sid 127). På tal om skor, gissa om det droppar in härligheter på jobbet nu. Oj,oj nu kommer plånboken sucka ett tag igen. Har kommit in ett par knallrosa stilletpumps från Tamaris, wow. Jag kan absolut inte gå i dom . Men jag kan köpa dom och ha dom på en hylla hi,hi. Sen i går kom det ecco receptor sneakers i svart och lila med lack detaljer puh, många skor blir det. Nej nu ska jag äta frukost sen ta mig till bussen. Ha en bra dag !

5 kommentarer:

Livet på Marbogården sa...

Kan tänka mig att det kommer in mycket nytt och fräscht till våren nu. Vill ha vår nu! Ha det gott.

Sjöboden sa...

Hihi vilket roligt tyg. Förstår att det passar dig perfekt!

Kram C

Torparfrun sa...

Hej!

Det var otroligt skönt att läsa din kommentar om din erfarenhet av ett barn som inte vägde så mycket. Blev så otroligt nojjig där ett tag när de sa att det att bebisen inte växt så mycket, men alla barn behöver ju faktiskt inte väga fyra kilo :-)

Tack för stödet, jag uppskattar det verkligen!

Har märkt att det blir en bra skosäsong, är en sådan som tycker att det är sjukt kul med skor och äger alldeles för många par. Men inte fler än att antalet kommer att öka ytterligare nu under våren *s*

Kram/Torparfrun

Sjabbig men chic sa...

roligt tyg men nu kommer jag ju bara att fundera på att varför i hela världen heter det "svärmor"?!

Kram Lisa

chokladblomma sa...

Tydligen var nyckelbricka en bra grej trots allt!!
KUL att du hittade till mig förresten!! Alltid trevligt med nya blogg-bekantskaper!
På återseende!
Kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort