onsdag 11 augusti 2010

Äntligen lite sol på himlen !


Ja man är ju aldrig nöjd för i början av sommaren när det var så varmt var det för torrt i backen och nu är man missnöjd för att det är för blött. Men det är för blött ! Kan intebegripa vart allt vatten ska ta vägen, fast det finns en fördel- är väldigt lätt att gräva i jorden. I dag ska vi åka in till stan och umgås med en god vän och hennes barn. Blir långt mellan gångerna men väldigt uppskattat när vi ses. Men först ska jag släpa runt sönerna i city, äta lite lunch och hitta tyg till mina stolar. Tror faktiskt att den i hallen ska få nått grått tyg på sin sits, vi får se. Sen kommer maken och hämtar oss på eftermiddan och då ska vi åka till Plantagen och köpa ett fruktträd och några buskar. Visar en bild på min härliga äppelskalare perfekt nu i skörde tider.Har i allafall målat den ena stolen två ggr så i kväll blir det sista gången . Tack för alla underbara kommentarer !

5 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Härligt,här ska vi också ta en stads runda med bekanta;) Och bara vara.

vita drömmar och svarta tassar sa...

Åh! Den äppelskalaren vill jag ha inte bara för den är bra utan den är ju ganska snygg oxå att ha framme....
Ha en skön dag
kram wivi

Vardagslyx sa...

Var också en sväng på stan i dag, men det är samma här - det händer inte särskilt ofta! Lyckades i alla fall fynda lite "halva-priset-på-reapriset-saker" :)

kram Pernilla

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Så kul att du hittat till min blogg och gillar den.

Wow vilken läcker äppelskalare du har!
Hoppas du fick en trevlig dag på stan. Idag har jag sällskap av dottern på jobbet, så vi har köpt skor och käkat Thaimat.
Nu skall jag kika runt hos dig, hoppas vi hörs igen.

Hälsningar Monica

Lilla huset på prärien sa...

En äppelskalare - så vacker! En sådan hade jag kunnat tänka mig men så funderar jag på om jag verkligen skulle använda den... eller tar jag fram den vanliga gamla sorten?!

Önskar trevlig helg!

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort