torsdag 26 augusti 2010

Här är bild från vår uppfödare. Det är vår vår lilla Cito ,såååå söt. Verkar gilla skor precis som mig !


Här är grårusk och regnet lurar bakom skogsbacken. Men vad gör det ,hösten är vacker på sitt sätt med alla underbara färger. Vad det gäller regnet så finns det snygga gummistövlar och bra regnkläder. Har börjat intala mig det så det inte blir så jobbigt när lilla Cito kommer hem och ska rastas i alla väder hi,hi. Sonen hostar och nyser om vart annat i dag också men febern har blivit lägre. Själv så är jag på G, ska jobba i morron så det är bara samla sig i dag och inte vara så ynklig. I går fick vi underbara bilder via mail på vår lilla valp, jag är så kär ! Vilken underbar liten sötnos! Vet ni vad som är roligt ? Jo för ca 1 år sen sa maken bara att han inte tänkte gå och fundera längre utan tänkte göra slag i saken och köpa sin drömhund, karelisk Björnhund. Jag blev lagom imponerad och försökte ignorera honom då jag faktiskt ville ha en Golden igen. Men han gav sig inte, kom med ena boken efter den andra och visade även runt mig på nätet om rasen. Så nu är det jag som tjatar mest och är helt såld på den. Fantastiskt hur man kan ändra sig *fniss*. Det här kommer även resultera i att jag kommer börja följa med till skogen såsmåningom, jo det är sant jag skojar inte !


I kväll kommer äntligen tapeterna upp i hallen, YES ! Men maken försöker flirta till sig jakt i morron men jag ger inte vika en millimeter, hallen ska vara klar innan lördag. Borde nog anmäla min familj till en realityshow på TV, den skulle liva upp mångas tillvaro. Nej nu ska jag läsa nya IKEA katalogen ,tjingeling !

4 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg.
håper sønnen blir fort bra,er så slitsomt med sykdom,å ikke du bra heller.
ønsker dere god bedring,
så spennende å vente på drømme hunden deres,gleder meg med dere,
ha en fin dag,
klem fra sylvia,

vita drömmar och svarta tassar sa...

Min första kurs med min chivas var eftersöks kurs..där ändrade jag mig man kan göra mycket med jakten utan att hålla i en bössa...
Vi väntar på vår första tid till öppen klass..så nu måste här övas skott oxå..
Hoppas ni får en bra dag
kram wivi

Vardagslyx sa...

Ha, ha, det vore nåt! Du livar ju upp min tillvaro "bara" med din blogg, tänk vad kul det vore att se er på TV!

Valpen är ju hur söt som helst! Jag gillar också Golden (vår Rocky var en helt underbar personlighet!), men vem kan motstå den där lilla godingen!

Förresten, jag måste köpa ett par gummistövlar, har du några snygga, inte alltför dyra!?

Kram Pernilla

Huset vid ån sa...

Åh, Vilken liten gosing....Vad spännande med nya tapeter, ser fram emot resultatet! Lycka till o Trevlig Helg! Kram Therese

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort