måndag 2 augusti 2010


Då har man solbränt sig igen..att jag aldrig lär mig måste ha nåt med närminnet att göra. I går hade vi sol nästan hela dagen så jag tog min nya bok "Paganinikontraktet" och sträckläste i solen. Så idag känns ryggen och baksida lår som att någon skulle dragit ett slipapper över mig #¤% . Är huvudet dumt får kroppen lida var det nån som sa. Här händer inte mycket fortfarande idétorka, har målat en vanlig IKEA pall och en spegel vit. Vi är fortfarande hopplöst oense om hur hallen ska se ut. Eller rättare sagt jag vet hur den ska va men maken " tror" att han ska få bestämma. Men jag ska ge honom några inredningsböcker i dag och några VACKRE HJEM som han ska få läsa igenom...sen är saken klar. Här öser regnet ner och har gjort sen igår kväll ,sönerna och jag satt inne i värmen och hade mys medans maken återigen va ute i skogen och rännde. Har trots våra år tillsammans inte kommit på tjusningen med att sitta ute i spöregn eller i bitande kyla. Nej nu ska jag dricka lite java och sen försöka hitta lite energi till bra ideér. Ha en skön måndag.

7 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en trevlig vecka! Här har vi också "regnväder".....Må så gott! Kram Therese

alegni sa...

trist att det regnar hos er, fast det kan ju vara mysigt det med. vi hade mulet imorse, men nu skiner solen med full kraft igen - härligt!
jag tycker du kan visa skylten i mitt inlägg idag för maken, så slipper ni alla fundera mer över hallen ;)
kram
ingela

Hanna sa...

Ja du , han e allt bra knasig din make. Min make måste jobba imorrn, SKITKUL!!!
Själv ska jag ju fixa stolen.
Tror jag med ska ta mej en kopp Java. Kramis

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh det är aldrig roligt att bränna sig.Du behöver börja operation övertalning med mannen, brukar alltid lösa sig men vi kvinnor vill ju oftast ha rätt.
Ha en underbar dag.
Kram Theres

Hannis sa...

Ajaj, inte skönt med bränd kropp!
Är övertygad om att du kommer att vinna slaget om hallen!
Trägen vinner vet du ju=))

Livsnjutaren sa...

Hoppas kroppen rättade till sig till slut.

Strandkullen sa...

blir spännande att få se hallen sen...kramis semlan

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort