måndag 9 augusti 2010

Kaxig


Ja lite kaxig kände jag mig i morse när maken kom in och pussade mig på kinden för att sen åka till jobbet. Var så härligt att säga - JAG HAR SEMESTER ! Men annars är jag ganska snäll hi,hi. Har varit lite småkrasslig i helgen, var tvungen att gå hem tidigare från jobbet. Dundrande huvudvärk och kramp i magen. Men i dag känner jag mig lite piggare är bara lite matt. Dagen ska ägnas åt att bläddra i inredningstidningar och så ska jag ta ett beslut angående hallen. Maken la fram ett förslag om hallen igår som var väldigt bra men jag ville klura lite på det. Annars är veckan välplanerad det ska målas stolar och ett skåp, hälsas på hon vänner, sen ska jag passa på att baka,så blir det lite påhälsningar här också. Hoppas ni alla får en skön dag !

3 kommentarer:

Mamma C sa...

Ha en skön semester och krya på dig.
Kram Mamma C

Livsnjutaren sa...

Ha det gott på semestern,hoppas du får massor av sol;)

Hanna sa...

Hm, ja den första semesterdagen fick du ju åska och massvis med regn. Men imorrn ska det bli bättre, fast när det regnar kan du ju leka med din KA. Hihi

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort