söndag 15 augusti 2010

Bilutställning !
Ja faktiskt så har det idag varit en bilutställning för veteraner i vårt lilla samhälle. Väldigt mycket och många fina bilar, undrar hur många timmar som ligger bakom dom juvelerna? Det blev jag ,Martin och hans kompis som gick några varv där. Sen har vi tömt "plaskdammen" på vatten . Ja mina söner envisas om att den heter så bara för att vi inte köpte den stora poolen. I morron börjar jag jobba igen men det blir en mjukstart för jag är ledig tisdag och onsdag. Men sen så kör vi hårt. Droppar in många trevliga höstnyheter, jag vill köpa var och varannan sko och stövel men jag får sinna mig. Däremot blev jag stört förälskad i en brun väska från ecco, den måste jag bara ha. Väskan liksom bara skriker köp mig ! hi,hi. Nej nu ska jag servera fika med nybakta muffins . Tjingeling !

6 kommentarer:

Cilla sa...

Ja men då kanske jag skall slå till & gå med på facebook??!!
Vilka läckra vrålåk ;0)
En skön mjukstart vecka önskar jag dig..
Kram Cilla

Eikkala sa...

Ja nu börjar verkligheten älsta sonen börjar i första klass. Vart tar tiden vägen igentligen? Skönt att börja lite lungt... snart är det dags att packa upp massa roligt. Det känns som om det har varit mellansäsong i ett par veckor
Kram Sari

Livsnjutaren sa...

Vilken härlig dag ni haft. Här har det varit perfekt,kolla gärna hur vår dag har varit;)

lottens vita och gröna sa...

wooow sååå vackra rariteter, skulle inte tacka nej åt en tur i den sista där!!!!
må väl nilla, varmkram lotten

Viola sa...

Så det är jobbardag idag, skönt med mjukstart, ha de, kram

Lilla Kullan ♥ sa...

Snygga gamla bilar.:-) Kram Stina

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort