lördag 21 augusti 2010

Valp !


I dag ska vi få välja vilken valp vi vill ha, spännande. Bara hoppas att inte fler vill ha just den sötnosen. Han är såååå söt, men dom andra 2 är också söta fast den här är det nåt speciellt med. Så fort vi fått veta vilken det blir så tänker jag visa en bild . Annars är här lugnt förutom att min stora son haft en fruktansvärt humör hela dagen. Vet inte vad det är, men enklast är nog att säga "tonåring" . Han har verkligen prövat sin mors tålamod ! Nej nu tillbaks till verkligeheten och den eländiga hallen . Ha en riktig myslördag !

4 kommentarer:

charmanta sa...

Hej hej!
Vad spännande att se ut en valp, och få se hur den blir framöver. Här har det varit en ledsam vecka, vi tog bort våran engelska setter som skulle blivit 17 år i februari.
Så vi får väl se om det blir en till framöver. Kram och lycka till med valpen! Marie

vita drömmar och svarta tassar sa...

Åh!
Så mysigt med en liten ..jag blir inte alls avis "blink blink...
Måste säga att min är tre nu & jag börjar så smått bli sugen på en till...men jag har lovat inte före han är fem blir de...så jag hoppas den tiden går lika fort som när barnen växer upp....Min ynsta har inte fyllt tonnår ännu men jag känner igen det du skrev......Jag har inget hår kvar snart thihi

Ha en skön helg
kram wivi

Livsnjutaren sa...

Oj då vet du vad du ska göra framöver. Torka pink ,hihi.
Ja bit ihop det gör jag när tonåringarna härjar här.Stänga öronen är ett bra knep.

Tove's to og firbeinte sa...

Ååå så spennende det blir for deg med en liten valp i huset...det er en herlig tid og plutselig ble jeg også valpesjuk bare ved å tenke på det *lol*
Har selv tre afghanske mynder,og synes livet med hund er herlig:)
Hva slags hund skal du ha da?
Uansett lykke til med den,det blir nok mye moro fremover :)))
kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort