onsdag 25 augusti 2010
Tack för all uppmuntran angående vår hall. Nu är taket målat och maken ser inte lika uppgiven ut längre, puh ! Men det brinner lite i knutarna för yngsta sonen fyller år på lördag, lär bli lite rörigt. Mitt i allt det här så har ett eländigt höstvirus landat hos oss. Är bara maken som klarat sig än så länge. Stora sonen är pigg igen men jag och den yngre är lite sega. Massor med tid till att läsa hundböcker blir det när man är sjuk i allafall. Är 10 år sen vi hade hund sist, men jag är inte orolig kommer gå galant. Hunden vi hade då var en golden retriver som makens faster ägde. En liten rädd stackare som inte hade mått bra i sitt fodervärdshem. Så henne jobbade vi massor med, blev en så pigg och alert fröken. Sen är både jag och maken uppfödda med hundar.Hunden vi ska köpa är en karelare eller Karelisk Björnhund som rasen heter. Är en svart och vit hund i lagom storlek. Vi kommer ställa ut honom och även fostra och dresera honom till en jakthund. Men hemma kommer den vara vår lilla goshund. Vi har döpt honom till Cito mina svärföräldrars jämte heter Cato så sönerna fastnade för det här namnet. Kommer att bli många bilder framöver på den lilla busen, tror tom att jag ska köpa mig en ny kamera för ändamålet hi,hi. Eftersom inte min hall är färdig visar jag några reprisbilder på vårt sovrum som jag är så himla nöjd med.

4 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Ser fram emot hallbilderna,men stressa inte ;)

Hem ljuva hem sa...

Härligt sovrum du har, ´gillar kudden med tryck. Ser fram emot hallbildern jag också..men en sak i taget.
Kram Anneli

alegni sa...

vad roligt att ni ska få en ny familjemedlem snart! jag kan tänka mig att den kommer att få stå modell på en massa bilder framöver ;)
hoppas ni kryar på er till helgens kalas. jag är fortfarande lite krass i andningsvägarna, men månne det inte ger sig så småningom. för några år sedan hostade jag i fem veckor. det vill jag inte gå igenom på nytt!
kram
ingela

charmanta sa...

Du får krya på dig! Känner själv att det är något i kroppen på gång.
Vad mycket fint du håller på och gör i ditt hem! Ha det bra! Kram Marie

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort