söndag 22 augusti 2010

Godmorgon i bloggvärlden!


Här är alldeles tyst och stilla. Maken har åkt i väg och ska montera ner ett byggstaket på sitt jobb, tror han lessnade lite på hallrenoveringen. Sönerna ligger fortfarande och sover ser så söta och snälla ut där dom ligger. I går tingade vi valp och vi var först ut så det blev den som vi velat haft hela tiden. Jag är så lycklig ! Är svårt annars att välja ,vi bor i Uppsala och uppfödaren i Härnösand. Men hon har varit jättetrevlig och hjälpsam så det känns riktigt bra. I går var vi in till stan och bestämde hos Brukshundscenter vilken bur vi skulle ha till bilen, var inte det lättaste. Men den blir en svenktillverkad rejäl bur även rekommenderad av jägareförbundet. Vår hallrenovering blev lite mäktig, vi trodde det skulle räcka att riva tapetskarver och spackla lite. Men icke då, huset vi bor i är ett litet fuskbygge och den tidigare ägaren hade nog tummen mitt i handen och min make hatar slarv så han är petig. Så det går åt väldigt mycket spackel men i kväll ska vi nog kunna måla taket i allafall. Känns lite stressigt bara då yngsta sonen fyller år på Lördag, vill ju gärna att det är klart då. Sen vill jag tacka för alla fina och trevliga kommentarer är så kul att fler och fler hittar till min blogg. Ha en riktigt bra söndag !

6 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Åh vad kul med valpen! Jag ser fram emot att den ska komma jag med! Lova att det blir många bilder, det finns inget sötare än hundvalpar!

Kram Pernilla

Mamma C sa...

Det kan gärna växa och bli megastora renoveringar ibland när man sätter igång. Hoppas det blir klart till nästa helg. Så kul med en liten valp.
Kram mamma C

Inspiration i vitt sa...

hej Nilla, hoppas att hallrenoveringen går smidigt. det är så härligt att få nytt på sina ställen. Kram på dig/Ingela.

Huset vid ån sa...

Vad roligt med en ny hall snart, och Lycka till med lilla valpen! Kram Therese

LenaS sa...

Åh ni får fokusera på det färdiga resultatet i hallen men visst är det tråkigt när det fuskats.
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

Fröken Fräken sa...

Men så roligt med hund! Vad blir det för ras? Jag ska vara hundvakt till helgen, mysigt att kunna låna en hund ibland...

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort