fredag 6 augusti 2010

Nyheter i butiken !Här kommer lite utlovade nyhetsbilder. Alla 3 är från Tamaris och kostar ca 1000 kronor.Vi har nu gjort om i nästan hela butiken ,ska ta tag i barnavdelningen i dag. Sen ska vi hitta nåt snyggt skyltmaterial till allt. Granit har väldigt mycket fina saker. Tyvärr ska dom flytta från vårt köpcentrum till en citybutik. Men det kommer säkert nån ny bra efter dom. I kväll ska maken ut och jaga igen så då blir det lite extra mys med barnen. Ska köpa nåt gott med mig hem efter jobbet. Ha nu en härlig fredag alla vänner!

6 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

wow..vilka fina skor !!!

Kramizzz nilla

Livsnjutaren sa...

Du som jobbar med skor, har du något tips för mig med världens fetaste vader. Jag vill använda stövlar men finns ju inga som passar.

Viola sa...

Nog börjar man få lite höstkänningar..vinden har fört med sig lite kyla idag och det känns när man sitter i skuggan, så nu är det dags att tänka på höstgarderoben, den översta stöveln skulle passa mig...:D

ha en fin helg, kram

Jenny sa...

Hej Nilla!
Wow vilka snygga stövlar, vill ha allihopa;)

Önskar dig en trevlig helg!

Kraam Jenny

Livet i träsket sa...

Det roliga med hösten är alla nya kläder och skor! Känner igen det där med att komma försent för att det är något med jakten! Varit med om det ett antal gånger och nu har jag gett upp....
Kram
Kristina

Emilia sa...

Åh så snygga :) gillar dom första bäst!!
Kram

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort