lördag 7 augusti 2010

Sovmorron..glöm det !


Ja idag hade jag chansen till sovmorron eftersom jag börjar lite senare på jobbet. Men nu blev det inte så för 07:15 ringer väckarklockan. Då undrar ju ni varför jo maken ska till skjutbanan ! I bland blir jag vansinnig #¤% inte går han upp på en gång heller utan larmet går igång ett antal gånger. Så jag gav upp ! Det jag mest undrar över varför han envisas med att åka till skjutbanan. Varenda år skjuter han silver på första vändan och guld på andra omgången. Så jag börjar tro att det är en prestige sak. Flera av hans jaktkompisar har inte ens skjutit brons på sina serier. Nog gnällt om det. I går fick jag en fråga om stövlar och breda vader.. så här har jag några tips :

Tamaris, Park West, Gino Ventori, TP, ecco har flera modeller med bra skaftvidd. Ett annat bra knep som en tjej på mitt jobb kom på är att innan du drar upp skaftet på vaden så drar du upp dragkedjan. Blir lite säckigt typ...så drar man upp skaftet efter är lite bökigt men helt klart värt det. Jag har själv vader som ser ut som ardenner ben men efter det knepet så passar fler stövlar ! Men man kan också höra med en skomakare om de kan lästa ut eller sy en kil i skaftet. På återseende kära vänner !

5 kommentarer:

Strandkullen sa...

jag har med svårt att hitta stövlar pga av vaderna...typiskt! kramis semlan

Livsnjutaren sa...

Underbart tips,tusen tack. Nu ska här letas;)

marita blücher sa...

Hej Nilla,
Tack för din rara hälsning hos mig. Ja du, det där med sovmorgnar kan vi också glömma sedan en tid tillbaka, dottern har nämligen bestämt sig för att börja varva upp inför skolstarten om några veckor. Prick klockan 07.00 går hennes väckarklocka igång, men tror du att hon vaknar - icke sa nicke, däremot gör jag det - suck ! Försöker se det ur ett ljust perspektiv, man får ut mycket av dagen.....
Önskar dig en trevlig helg.
Kram/Marita

Vardagslyx sa...

INTE kul att bli väckt för att nån annan ska upp! Men du kanske kan ge igen nån gång;)

Ha en skön söndag!

Kram pernilla

Viola sa...

Tack för ett bra tips...inte kul när man har sovmorgon att bli väckt av någon annans väckarklocka..::( ha en fin vecka, KRAM

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort