lördag 2 maj 2009


Då var valborg avklarad! Allt gick lugnt och sansat till, förrutom att min äldsta son lackade om sin relativt nya cykel. Hm mamman och pappan blev inte glada över resultatet. Han var till en kompis och sprayade hela cykeln + hjälm ser riktigt eländigt ut. Dottern min klarade sista april bättre än hon gjort tidigare kändes väldigt bra . Så jag behövde för första gången inte vara vansinnigt orolig. Själv somnade jag straxt efter 22, var ganska utarbetad!! Jag har stressat alldeles för mycket och jobbat lite för mycket. Den här helgen har vi haft modehelg i vårt köpcentrum med kupong erbjudande på 20%. Så kunder har det varit gott om , men det är så himla kul när det är mycket att göra. Så idag jobbade jag min sjunde dag i rad så nu ska jag slappa och bara av njuta av ledigheten.

4 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Jag var också jättetrött på Valborgsmässoafton så det var skönt att inte göra något annat än slappa. Om du har jobbat sju dagar på raken så förstår jag att du är trött. Hoppas att du får en riktigt mysig kväll.

Kram Lisa

Lilla huset på prärien sa...

DET tycker jag att du gör alldeles rätt i - jobba 7 dagar i sträck? Det låter som lite för mycket i mina öron :)

Slappa på du bara!

Hanna sa...

Hm, ska lillasyster kanske gå ihop med din man och binda fast dig hemma???? Grrrr!!!!
Vi har varit i stugan alla dagar, men fick åka hem för N är sjuk.
Va duktig din son varit, hoppas inte färgen inverkar på hjälmen. Han är mycke för hyss numera.
Kramis, kramis

XJAKT sa...

Tjenare!
Hittade din blogg! kul blogg!
Jag har länge försökt fått min fru på andra tankar, vad gäller jakt och heminredning, men det går ej så bra;).

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort