torsdag 14 maj 2009

Go morron kära bloggläsare!

Hoppas att alla är pigga och glada trots SKIT VÄDER! Hoppas också att en del inte skakade bort hela rumpan på konsert i går, hi hi. I dag ska jag till sveriges närmaste stad och göra om i vår 3:e sko butik. Är alldeles för mycket skor och för lite hyllor som vanligt. Samma visa varje år i den butiken .Fattar bara inte varför de inte får ordning själva ,dom flesta har jobbat i snitt 15 år i den butiken så dom borde kunna vid det här laget. Men man kanske blir hemma- blind. Jag tycker i allafall att det ska bli kul. I går fick jag en bukett röda rosor av maken, jag blir så glad när han kommer med sina överraskningar. (lägger ut bild i kväll). I dag ska maken hämta hem bilen från verkstan, hjullager som havererat. Så då ryker det några tusen lappar men vi ska inte klaga. Vår bil är en pärla och går som en klocka.

Om en vecka ska vi åka till kusten och slappa i stugan, kanske rycka lite strömming. Ser fram mot att sitta på bryggan och titta ut över havet. Tjingeling!

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!


Låter som att du har att göra....är det inte så att man köper in för mycket iblans..men det är klart man måste ju vara med....i modet....har själv jobbat med skor tidigare och jisses vad skor det finns och som blir kvar....

HA´en bra dag!
MiaMaria

Gulligt av mannen...

Anonym sa...

Hej, när vi firade 5 år fick maken rosor, jag fick en skottkärra, vad menar han med det??
Elaka styvmor

Huset på landet sa...

Hihi, inget skitväder här inte. Nå om vi ska vara ärliga så är det ganska kallt, men solen tittar i alla fall fram.
Ojoj, rosor, så romantiskt! Minns inte när jag sist fick några blommor av gubben, det var nog läänge sedan!
Hoppas att du fick ordning på skorna ;).

marita blücher sa...

Hej Nilla,
Tusen tack för dina rara och omtänksamma kommentar på min blogg, och du har helt rätt, klart man skall NJUTA av det vackra vårvädret. Fast, lite jobb har jag hunnit med de senaste dagarna - jag har med dotterns hjälp monterat ner två fula vedskjul på tomtenoch lagt både ölandssten och byasten utanför butiken- jag kan utan att överdriva säga att jag nu känner mig väldigt mör. Hoppas att ni får en härlig tur till kusten.
Kram/Marita

Tesstamente sa...

Den maken ska du vara rädd om, hur uppfostrar man dem så? :-)

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort