fredag 29 maj 2009


I går blev det en kort arbetsdag, bedrövligt ont i "magen". Men nu har jag börjat med behandling och det känns redan mycket bättre. Tänk om man kunde få vara man och slippa kvinnliga besvär! Gubben och ynsta sonen var på klassresa till Tom Tits igår ,tror faktiskt maken hade haft minst lika roligt som sonen. Maken bubblade om alla expriment och saker man kunde göra, ja dom pratade i mun på varandra så jag fattade typ hälften. Dotter min var hemma nästan hela eftermiddan igår och vi planerade hennes flytt. Jag ser min chans att få inreda men tji fick jag!- Mamma det är jag som ska flytta kom ihåg det! Nu förstår jag ingenting? Skulle jag inte få vara med? Ha ha ,jag låter henne tro att hon slipper mig. Men jag planerar redan gardin och möbelinköp. Nej ,jag skojar bara .Klart hon ska få inreda och planera sitt egna boende är ju jätte spännande! Men ringer hon och ber om hjälp är jag där på 3 röda. Själv ska jag göra om i yngsta sonens rum nästa vecka, har ju pratat om det tidigare men nu ska det bli gjort. Ska försöka få maken med mig till IKEA och inhandla garderober. Är så jäkla krångligt att få med dom i cykelkorgen eller på pakethållaren. Fast det skulle nog vara en skön syn för andra!

3 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Lycka till med Ikea..där kan man shoppa mycket.
Kram Lotta

Hemma hos lilla mig sa...

Så dottern är på gång att flytta till eget. Här har yngsta sonen precis flyttat.
Hoppas att det blir ett bra Ikea besök:-)
Kram

Loppisliv sa...

Hejsan! Ikea är alltid lika kul, länge sen nu jag var där en runda. Så dottern ska flytta, så spännande. Mina två äldsta har flyttat hemifrån, och när äldsta sonen flyttade fick jag hjälpa till en hel del, det var jätteroligt även om stilen var tvärt emot min, allt i brunt,svart och ek...modernt och avskalat ville han ha...har väl blivit helt avskräckt av den vita lantliga stilen...hihi, mina grabbar kallar shabbychic stilen för shabbigt skit :-) Trevlig pingst. Kram Paula

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort