torsdag 7 maj 2009

Ja då var det snart helg igen, ska åka med sönerna och maken till Skansen. Vi ska kolla in dom söta björnungarna. Sen ska dom andra säkert glo på älgarna och vildsvinen som finns där också. Varför bara gå omkring som en normal liten familj och njuta av skansen!!!! Sen när vi kommer hem ska gubben ut i skogen åh va mysigt. Hm ,nej nu låter jag lite bitter hi,hi.
I dag får jag besök från ecco igen , dom besöken ser jag alltid fram mot .Man blir lite taggad och får nya ideer. Vi är ju trots allt en utav sveriges bäst säljande ecco butiker. Men numera hinner jag inte vara i ecco butiken lika mycket eftersom jag har hand om båda två och allt runt omkring. Det är lite att hålla reda på men ibland tär det lite på mig eftersom jag är ett kontrollfreak. Måste lära mig delegera bättre och sen följa upp det jag delegerat ut. Men jag lär nog mig det också. Nej nu måste jag ta gamla tramp Bettan till jobbet och göra en insats.

PS. Är det nån mer än jag som råkat ut för att barnen gått och lagt sig och sen på morronen när de vaknat har de utvecklats till nåt mini monster? DS

2 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Japp,det är så att under natten så växer det ut både svans,långa öron,vassa tänder och tunga.
Mamsen

Hanna sa...

Mina är alltid monster på morgonen, eftermiddan. För då har dom inte sett varann på en stund och måste då retas med varann och gärna slåss lite. Kramis

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort