tisdag 12 maj 2009

I dag är jag hemma med yngsta sonen, han är febrig och krasslig. Vädret är inte heller så kul, är lite regn och lite sol. I går höll jag personal möte och jag är väldigt nöjd, tyckte vid hade en bra dialog och att alla var pratsamma och delaktiga. Har suttit vid datorn en ganska lång stund nu och kikat in hos andra. Blir lite som en fantasivärld man har ingen aning om vad eller vem som är bakom texten, lite spänande. Var in på shabbig men chic hon hade ett väldigt bra inlägg angående köksbord och skinnsoffor. Jag har tjata på min man i snart 3 år att jag vill slänga ut dessa förb askade möbler och införskaffa slagbord och mysiga tygsoffor. Men inte då..... Men han har lovat att när vi köper hus då ska jag få inreda precis som jag vill med allt. Hoppsan, Han vet inte vad han lovat, Han kommer ångra sig bittert. Nej nu ska jag hänga upp tvätt och sen ska jag mysa med sonen. Tjingeling!!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Tjolahopp!
Vill ha värme nu!!!! Trött på frysväder, nej, sol, kjol och ett himla glatt humör. Haha, undrar var jag ska hitta det humöret.
Har du sett vår lillebrors epa, lite lagom förkortad och föraren ser ut som en bulldog i ansiktet. Kram

Hemma på Landet sa...

Haha...jaa, vi får se om han ångrar sig. Han kanske hoppas på att ni inte flyttar.:-D Kramis

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!!

det var längesen....

med tårar i ögonen skriver jag bara att jag hoppas att allt blir bra igen för er.

vi diskuterade en gång på ett kalas varför en del barn hamnnar i droger osv.en mamma sa att det har med bakgrunden att göra.....men då sa en pappa att det har det inte alls..han kommer från en bra å fin, välutbildade föräldrar å blev ett sk problembarn.
Så jag tror inte det har nått med det att göra...
det blir nog bara så...för en del.

kram på er!
Nilla

Sjabbig men chic sa...

Det låter ju kanonbra! och då måste din fråga till mannen vara: När köper vi huset? När köper vi huset? Kan vi köpa det nu?!

Kram Lisa

Hej !
Kul att du kikat in hos mig! Här kommer det hända mycket de närmaste månaderna och jag hoppas kunna bjuda på både skratt och trevliga bilder.


Bloggarkiv

Gamla vykort

Gamla vykort